• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLOMANMagyar
    KCE
    KCE --- ---
    cus, vite nekdo pls free parking v centru budapesti, nejlip u nakyho squatu/klubu? pripadne muze bejt za rozumnou cenu, neco jako 2e za noc a pod.
    dik moc
    COLOMAN
    COLOMAN --- ---
    Online překladač z maďarštiny do češtiny a z češtiny do maďarštiny
    http://www.iprekladac.eu/preklad-z-madarstiny-do-cestiny/
    iprekladač:)
    FEEX
    FEEX --- ---
    COLOMAN: dik
    COLOMAN
    COLOMAN --- ---
    FEEX: skus: ingatlan.com alebo expressz.hu, ten ingatlan je i v ang.
    FEEX
    FEEX --- ---
    Zdravim, potreboval bych najit bydleni v budalesti na zari,rijen, listopad. Mate nekdo typ na web s pronajmama apartmanu v anglictine, nebo jiny rady?
    COLOMAN
    COLOMAN --- ---
    Berki
    AUSSIE
    AUSSIE --- ---
    Cseh Lászlo rulez
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    ale premluvila by me... :))
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    plavkyně Zsuzsanna Jakabos (23)

COLOMAN
    COLOMAN --- ---
    COLOMAN: "V Maďarsku ročne zomrie 70.000 ludí na srdcovo-cievne choroby."najviac v europe v priemeru na pocet obyvatelstva a v v statoch kde su obyvatelia madarskej narodnostnej mensiny zvysuju priemer v tejto oblasti prave madary,,, dachde som to cital ale zdroj už nenachazdam...
    COLOMAN
    COLOMAN --- ---
    hmm, asijo,,, jazyk pochádza od národa v istom zmysle vyznavajúci kult krve... jeto zrejme i v historickom kontexte i z pohladu estetiky:)
    MADELEINE
    MADELEINE --- ---
    SITH: Tohle je trochu jiný případ, ale rozumím Ti. Je to jazyk satanův, já to tvrdím pořád. Zlatá rumunština.
    BLANCHE1
    BLANCHE1 --- ---
    SITH: No já mám teda zkušenost takovou, že na mě spíš koukali jako co to má být, že je to jako maďarsky, ale zas ne úplně maďarsky (výslovnost prostě občas hapruje). Jednu dobu mě to od učení teda dost odradilo, chválu jsem teda zatím neslyšela, maximálně nějaké povzbuzení od kolegů Maďarů v práci, od cizích zatím ani ň :-/.
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Já umím taky tak "Egy sör, kérek" a dost často se se mnou začnou bavit maďarsky i když jim nic nerozumím..
    SITH
    SITH --- ---
    MADELEINE: tak oni zase chválí každého kdo řekne více jak sziasztok, protože ví, že madarštinou nikdo cizí nemluví (krom slováků, hahaha)
    MADELEINE
    MADELEINE --- ---
    SITH: Kolega z práce má podobný problém, přitom jezdí do Uher na pracovní cesty 4x do roka plus 2x na dovolenou a stále tvrdí, že mluví špatně. Přitom ho všichni rodilí Maďaři stále chválí .. :o)
    SITH
    SITH --- ---
    ted jsem si po roce trošku pokecal madarsky :)
    přijel k nám řidič z madarska, neuměl anglicky, tak jsem mu něco napatlal a pochopil to, usmál se a poděkoval, že dobře mluvím :D
    mno, hrozný jak člověk zapomene když to npeoužívá
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    WILDENBURY_SQ: no jo, tak některý ty metalový žánry holt takový jsou... ale to neznamená, že to je špatný (podle mě)
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    KINGFISHER: Na me je to moc rytir jede zachranit princeznu... :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam