• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLOMANMagyar
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    VODOMERKA: njn, tak já zas tolik necestuju, tak tyhle věci neznám, každopádně děkuju :-)
    VODOMERKA
    VODOMERKA --- ---
    PASTEL: eh? :)
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    VODOMERKA: Vítám na internetu :-)
    COLOMAN
    COLOMAN --- ---
    Vodomerka asi ma recht, lebo bydleni pak uz len v penzionech, v zime kempingy asi nebudú,,,
    -a v zime ten Pilis bude prej troska omezenejší v porovnani s trasami v léte...
    VODOMERKA
    VODOMERKA --- ---
    PASTEL: tak jestli hippiesacky, tak proc nevyuzijes couchsurfing? v mensich mestech budou mistnaci radi, ze u nich chce nekdo prespat. navic ti ukazou mista pro mistni, ne pro turisty :) [ hospitalityclub.org - cestování trochu jinak a zábavněji :) ]
    COLOMAN
    COLOMAN --- ---
    aha, neco si pospomenu teda
    -este si spominam vesnicku: Vértesszentkereszt, je tam krásný rozbytý kostel, a starý uhelní doly, a šílený maliar pustevník Henye Péter:)
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    COLOMAN: Děkuji, našla jsem Csesnek a sedla jsem na zadek, ten 100% zařadíme do trasy, asi spíš něco "hippisáckého". Chtěli bychom se dostat až do Debrecenu.
    Třeba tohle to mě taky hodně zajímá.
    Úžasnou soutěskou Ram. Přes žebříky a vodopády na pravý maďarský guláš - iDNES.cz
    http://cestovani.idnes.cz/madarske-pohori-pilis-a-souteska-ram-dvj-/kolem-sveta.aspx?c=A121009_104531_kolem-sveta_tom
    COLOMAN
    COLOMAN --- ---
    momentálne pár veci čo napadá:
    -zrúcanina Csesnek (zrucaniny v hunlandii prakticky neexistuju, su naprosto zbombardované, jeden z mala zrucanin co je este "zrucanina" v českom slova zmysle je spomynany Csesnek)
    -príroda kolem Nagymaros-u
    ---a nevem ani na jakou thému to chceš, jestli neco diskotékovýho, anebo hippisáckýho a skus nacrtnut pripliznou trasu, respektive Cíl.....
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    Ahoj všem, plánuju koncem prázdnin dovolenou v Maďarsku, chtěli bychom projet severní část, a sháním ubytování, našla jsem nějakou stránku o kempech, ale nejvíc by mě zajímalo ubytování v soukromí, měl by někdo tip na nějaký web, případně přímý kontakt. Zajímat nás budou určitě národní park Aggteleki, nebo vesnička Hollókő apod. turistické cíle. Trasu nemám ještě nijak přesně naplánovanou, zatím studuji internet, takže budu vděčná za jakékoli rady na cestu, které mi nevypadnou v prvních odkazech na googlu.
    ZRUUD
    ZRUUD --- ---
    COLOMAN: Díky, jsem pro, víc kdyžtak řešme v poště :)
    COLOMAN
    COLOMAN --- ---
    COLOMAN: tak zištuju, že Ti to nepošlu poštou, resp. strašne by sa to predražilo... a tak asi cca za 3 tejdny by Ti to priviezol kamoš do Prahy... chceš???
    COLOMAN
    COLOMAN --- ---
    ZRUUD: ahá,,
    ja našiel iba toto: http://www.alexandra.hu/...cCategory=&CategoryID=ELA&BookID=240482&GotoBook=True&Price=&CBStock=Checked&CBDiscount=&LastDays=20&navsource=szerzo_muvei
    bud si to objednáš, ale ja Ti to objednám na Tvoju adresu, alebo si to objedná dajaý moj hunkamoš a prepošle Ti to poštou nekam do CZ...
    ZRUUD
    ZRUUD --- ---
    COLOMAN: Já jsem si původně říkal, že bych si to třeba pořídil i legálně, každopádně díky :)
    Kdybyste na to někdo narazil, s radostí to cvaknu.
    ZRUUD
    ZRUUD --- ---
    Zdravím, nevíte někdo, kde sehnat album Tizenegyes od bohužel už nefunkčního dua Luditták? Koupím, vyměním, odpracuju!
    DREAMCASTER
    DREAMCASTER --- ---
    Caute nezijete ted nekdo v Budapesti nedalo by se tam u nekoho prenocovat od zitra do patku.? pripade pocta .]
    Diky.
    BARETKA
    BARETKA --- ---
    Ahoj, chystame se na vylet do Budapesti.. Nevite kde by nas ubytovali s malym miminkem a 2 psy? Nejakej hotel/hostel, kde nevadi domaci mazlicci?? Dik moc
    VERT
    VERT --- ---
    zdravim z budapesti
    Nem tetszik a rendszer - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=GSP81Che1X0
    COLOMAN
    COLOMAN --- ---
    VIKY: hospody dajake tady o 2prispefky níže,, dajake ubytovne na nastence,, ja osobne ubytovnu znam jenom Marco polo na Nyár utca 6, ale už nevim zakolik, ale nebylo to moc drahý a o dva ulice odtoho je i moja oblibena hospoda Szimplakert, která od te doby uz je troska turistickou atrakciou...
    VIKY
    VIKY --- ---
    23.-26.9 se jedeme s kamarádkou kouknout do Budapešti - prosímvás moc, kdybyste měl někdo tip na ubytování - rozmazlenost je nám cizí a spaní na zemi blízké - anebo tip na zajímavý klub/výstavu/kulturu/místo - budu vám velmi vděčná. Možno sem i pošta. Díky vřele!!!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam