• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLOMANMagyar
    rozbalit záhlaví
    ZRUUD
    ZRUUD --- ---
    COLOMAN: Ještě jednou děkuju! :)
    COLOMAN
    COLOMAN --- ---
    Tagže
    Ludditák - Tizenegyes.7z | Ulož.to
    https://ulozto.cz/!LwcTc9RwKnk6/ludditak-tizenegyes-7z
    a
    Ludditák - Porcogó.7z | Ulož.to
    https://ulozto.cz/!zerGlCDYzslX/ludditak-porcogo-7z
    a
    Ludditak-Ludditak.2003-nogroup.7z | Ulož.to
    https://ulozto.cz/!m3k0ukhH0quF/ludditak-ludditak-2003-nogroup-7z
    ZRUUD
    ZRUUD --- ---
    COLOMAN: Díky moc, budu vděčen za jakoukoliv formu :)
    COLOMAN
    COLOMAN --- ---
    ZRUUD: móžem ti ich upnúť na uložto v mp3,, momentálne nemám skoro žádné internety, ale určite nato budem myslieť...
    skusim volakoho ukecať, nech sa Ti poohliadne po volakých cdčkách, ale zanič neručím,,, akurat to uložto bysom vedel porešiť zapárdní ...
    ZRUUD
    ZRUUD --- ---
    Přátelé, mám dotaz a prosbu:
    Znáte někdo sesterské hiphopové duo "Ludditák"? Už pár let nevystupujou, ale celkově to je v rámci žánru fakt úkaz. Slečny vydaly tři alba (přičemž díky panu C., zdejšímu správci mám jedno na origo placce doma :) ), ty další dvě mi bohužel nedávno odešly i s diskem. Nemáte to někdo/nevíte o někom, kdo by to sehnal? Poněvadž já maďarsky neumím ani štěknout, takže nevím, jestli se to třeba nedá koupit v MP3 na nějakém maďarském webu. CD by byla úplně nejlepší, ale to už bych chtěl asi moc :) Jde o tyto kusy:

Ludditák (2003)
    Porcogó (2005)

Pokud by někoho zajímalo, proč poslouchám rapové štěbetání v jazycem který neovládám - tady mě prostě forma samotná blaží natolik, že obsah (bezesporu neméně kvalitní) mi nechybí :)

Díky předem za jakékoli info :)
    INDIAN
    INDIAN --- ---
    Omlouvam se za spam, dovolil bych si malou reklamu...
    [ pop & rock ze světa aneb la musique amerikkalainen verboten! comprendo? ]
    Pokud byste se chteli podelit o naky mistni hity, sem s tim ! :)
    NA_PYCZU
    NA_PYCZU --- ---
    RADUSHI: zkusím, díky=)
    RADUSHI
    RADUSHI --- ---
    NA_PYCZU: futar.bkk.hu - naplanovat trasu nepliget - liszt ferenc airport... jsou to tak dva nocni busy imho
    NA_PYCZU
    NA_PYCZU --- ---
    Zdravím, zkoušela jsem to tady a na googlu projet, ale marně, tak se ptám: Nevíte, jak je to s noční dopravou z autobusáku na letiště? jedeme na výlet, studenti nás vyklopí kolem půlnoci na Nepligetu a my se potřebujem do 4 hodin dostat na letiště, nějaké zkušenosti, rady, odkazy? moc děkuju za jakoukoliv radu a pomoc=)
    PS: taxi nechceme=)
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    COLOMAN: pokud bude prilezitost tak to zkusim, dam jim adresu hotelu :)
    COLOMAN
    COLOMAN --- ---
    ANDY_WARHOL: tak skus tip od Radushi.. snad to tak pude, pak to tak skusim i ja:)
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    COLOMAN: tak na to kaslu, tohle je nerealne, protoze nebudu mit cas nekde hledat garazovej shop, budeme v budapesti skutecne jen par hodin a to jeste v sobotu.... pak jedeme do prirody, kde nic takovyho asi mit nebudou. asi holt budu muset platit drahy cesky data :(
    RADUSHI
    RADUSHI --- ---
    COLOMAN: Ja to teda brala na ceskou obcanku, jen jsem jim musela rict madarskou adresu (a vysvetlit, ze address card jeste nemam). bylo to vicemene na pockani, v tom obchodaku u keleti
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    COLOMAN: ok diky
    COLOMAN
    COLOMAN --- ---
    ANDY_WARHOL:
    NE, v madarsku všade treba Hun doklady na zakupenie hun Simky. zahranicne doklady neberú.
    ja nemam hun-doklady, preto som zhanal "garaž mobil servis". tam budu mat heknutu simku, ktoru si nasledne dobijes u ofico operatora...
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    nebudu se proste moc nekde zdrzovat
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    jestli to chapu spravne tak staci ceska obcanka ?
    jak dlouho to bude tak trvat to vyrizovani ? budeme v budapesti jen par hodin a pak trada na festak, staci mi tak cca 500mb - 1 giga, takze asi vezmu to prvni co se mi priplete do cesty.
    COLOMAN
    COLOMAN --- ---
    ANDY_WARHOL:
    ja mam na data dobijaci Telekom, co pouzivam iba obcas ked docasne byvam na územi HUN.
    Problem som mal v tom, ze nemam ani trvale ani prechodne bydleni, ani opčanku ani nic, ani adresu znamych som nechcel pouzit, takže sa mi nepodarilo kupit ofiko kartu priamo od operatorov.
    Tak som zasiel do dajakeho garazoveho mobilservisu a kupil som za babku jednu heknutú, nasledne už katru si dobyjam klasicky podla potreby GB/mes...
    V meste Esztergom viem poradit konkretne taky servis...
    RADUSHI
    RADUSHI --- ---
    ANDY_WARHOL: obejit si telenor, telekom a vodafone a zeptat se, co nabizeji - ted ma imho vodafone nejakou akci na 2gb mesicne. i s predplacenou kartou se ale clovek musi registrovat (nutnost obcanky nb pasu)
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    ahoj, chtel sem se zeptat, mate nekdo povedomi o madarskych predplacenych simkach ? potrebnuju neco hlavne na data ale nevim jestli je to pruchodne
    VOTA
    VOTA --- ---
    ahoj, nezná někdo nějakou pláž vhodnou (a možnou) na freekemping na balatonu? slyšel jsem, že na jihu je to možné. Děkuji
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam