• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HERKULESNIKON - klub majitelu a priznivcu nejlepsich fotaku
    FURYAN
    FURYAN --- ---
    D700 na 25 let rulez, na neco porad cekaj jen hipsteri... :D
    YNZA
    YNZA --- ---
    twe este to neoznamili a on uz si ceka na dalsi serii :D jako dobry no, nazor: kup si D700 a bez fotit
    BIRK
    BIRK --- ---
    jakej ma nazor mistni osazenstvo k porizeni uplnejch novinek od Nikonu...a to konkretne D600
    -resp otazka zni...jestli neni lepsi si pockat...rekneme na nejakou dalsi serii nez tu uplne prvni...
    GAGMAN
    GAGMAN --- ---
    a kdyz to neotocim, tak je mam taky furt shodne smerovany. jen obracene :o)
    GAGMAN
    GAGMAN --- ---
    REPLIKANT: jo, na D700 s meike MBD-10 funguje vsechno tak jak ma. kdyz to otocim, tak mam na tele i gripu stejny smery (narustu, nebo poklesu clony, nebo casu)
    GAGMAN
    GAGMAN --- ---
    REPLIKANT: nevim, problem je v tom, ze neumim cist... mam d700 a cela debata je o d7000... na d700, tedy grip meike MBD-10, je vse v poradku. (aspon u me) Jak se chova grip meike MBD-11 na d7000 vim hovno. prehlid jsem tu jednu nulu v tom o cem se to tu debatovalo...
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    Kamoš prodává SB-800 víc informací v poště.
    YNZA
    YNZA --- ---
    No a je to tady z prvni ruky! Proste dam o litr vic a udelam kseft Skodovi .)
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    Tak jsem si dal tu praci a vyzkousel to na svem ne-origo ne-Meike gripu na D7K. Smer volicu na gripu je standardne opacne nez na tele. Kdyz prepnu jejich smer v menu, otoci se i na gripu i na tele, tedy stale je opacne nez na tele. Uplne noname grip z Ciny. u ostatnich gripu samozrejme nevim.
    PLAYER
    PLAYER --- ---
    REPLIKANT: ja si nic nepotrebuju nechavat vysvetlovat, ne co se tyce neorigo gripu k D7K. Pokud to ma Apeture normalne, dobre pro nej, ale soude dle diskusi na netu ohledne neorigo gripu je to vyjimka.
    REPLIKANT
    REPLIKANT --- ---
    PLAYER: Jelikož si to nenecháš vysvětlil Ty, tak ží s faktem, že neoriginál grip od Apeture, se chová stejně jako originál. Což není případ Mieke, evidentně... A zadruhé se tu bavíme o gripu na D7000 (D7k).

GAGMAN: I když otočíš směry voličů (v CUSTOM MENY, f9 - reverse rotation - ON)?
    GAGMAN
    GAGMAN --- ---
    jo. v tom by problem mohl byt :o) sorry
    YNZA
    YNZA --- ---
    je problem v tom, ze neumite cist? D7000
    REPLIKANT
    REPLIKANT --- ---
    Hele, já se snažil pochopit to gripový vlákno, zatim mi to nikdo nevysvětlil, resp. nevim kde je problém...
    GAGMAN
    GAGMAN --- ---
    PLAYER: tak znovu. mam grip Meike (ne, neni to original od Nikonu) a D700. a vsechno tam funguje jak ma . (tedy tocim-li na fotaku doprava prednim volicem, hodnoty delaj to samy co kdyz tim volicem tocim na gripu a analogicky vsechno ostatni.) nevim, asi mam stesti na "spatnej" kus.
    REPLIKANT
    REPLIKANT --- ---
    PLAYER: jo, klidně do pošty, dík
    PLAYER
    PLAYER --- ---
    Vysvetlete mu to prosim nekdo :)
    REPLIKANT
    REPLIKANT --- ---
    Ad neogrip... nevim o co jde, ale když jsem zkoušel APERTURE tak bylo všechno správně, tak sem asi měl "vadnej" kus nebo co?
    YNZA
    YNZA --- ---
    me se vazne nehce kuchat grip a prehazovat draty od volicu, copa to u skody nemuzou overit? jaky jiny kamenny shop teda clovek ma pouzit tady v tom bananistanu :/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam