• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HERKULESNIKON - klub majitelu a priznivcu nejlepsich fotaku
    MARI
    MARI --- ---
    LUKAS87: škoda, že ne xs. ;)
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    HUGGI: to je moc siroky potrebuju tak 50mm +
    CZTWEETY
    CZTWEETY --- ---
    LUKAS87: Jet do praglu, tak beru vsema deseti...
    leda bych si pro nej nekoho poslal ;)
    LUKAS87
    LUKAS87 --- ---
    LUKAS87: Zbývá jedno L.
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    PEPAZZ: pokud bys nesehnal tak muzu pucit manualni mezikrouzky a k tomu 35/2,0D (s G sklama nemuzes clonit)
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    nebyl by to nekdo kdo by na sobotu pripadne víkend byl ochoten pujcit nejake makro sklo na nikon? Pha, zaloha neni problem podminky dohodneme v poste
    předem diky!
    LUKAS87
    LUKAS87 --- ---
    DBR: Café Baron Prášil, Kodaňská 22. Bude tam od pondělí (po 15h) čekat na prvního, kdo si o něj řekne.
    DBR
    DBR --- ---
    LUKAS87: do toho xlka bych klidne sel kde je Baron Prasil ?
    LUKAS87
    LUKAS87 --- ---
    Mám už několik let ve skříni dvě černý polo trička Nikon - s žlutou vodorovnou šitou linkou u prsou, linkou u zapínání a zlatym vyšitym nápisem Nikon. Jedno ve velikosti L a jedno XL.
    Je mi líto to vyhodit a nenosím to, předání osobně a nebo to nechám v kavárně Baron Prášil...
    YNZA
    YNZA --- ---
    VR cca 3800, bez VR tezko prodejny za 3000
    PEKK
    PEKK --- ---
    Nikonari, koupil jsem si Tamron 70-300 a zbyl mi doma Nikac 55-200 VR, co myslite, za jakou stredni sumu se tak da strelit?
    PLAYER
    PLAYER --- ---
    Njn, Lexar, ten uz mi nesmi pres prah.
    ULTRAMARINE
    ULTRAMARINE --- ---
    ZURG: zkusil bych nejdriv vymenit ruzny casti retezce pri kopirovani (tj, zkusit to pres fotak/ctecku/jinou ctecku), jinej kabel atd.
    MAJA
    MAJA --- ---
    a vyvarovat se zápisů na kartu, žádné opravy filesystému apod.
    MAJA
    MAJA --- ---
    ZURG: zkusil bych očistit kontakty a zkopírovat fotky přes nějakou čtečku
    ZURG
    ZURG --- ---
    Zdravím, mám dotaz, chtěl jsem stáhnout fotky z prázdnin/dovolené, a zjistil jsem, že snad všechny fotky na kartě jsou různě "barevně zrnité", rozostřené, rozbité na pruhy které jsou různě posunuté a podobně. Přitom ještě třeba včera nebo předevčírem, když jsem se do foťáku díval (mám Nikon D70S) a prohlížel si je, byly v pořádku. Včera večer pak na tom už byly takhle... Mohl by mi někdo poradit, co s tím? Nebo proč se to stalo a jak tomu příště zamezit? Je nějaká šance / program / Nikon servis (v Praze třeba Fotoškoda, něco lepšího?) jak dostat obrázky zpátky? Je jich asi za tři týdny =P ... Kartu mám 4 GB Lexar "Premium series"... Díky za pomoc.
    PEKK
    PEKK --- ---
    REPLIKANT: dík, to bylo za 5 12:)
    REPLIKANT
    REPLIKANT --- ---
    PEKK: Mel by spolehlive ostrit na nekonecno a zaclonit resp. odclonit vsechny clony, cistej zadni clen a kontakty. Jinak je to nejjednodussi a nejlevnejsi objektiv, takze tam nic moc nehrozi..
    PEKK
    PEKK --- ---
    zdar, dneska si jdu pro pevnou 50ku 1,8 od nikonu za 2900, mám se na něco zaměřit u "ojetýho" objektivu? dik
    KRYGLIK
    KRYGLIK --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam