úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
EUCHENIE
reference:
+64
/
-1
nabízím
Spolupráce s Mary Kay
nezávislé podnikání ve chvílích volna - i mateřská
Čau všem,
chcete-li zkusit práci s Mary Kay, zkuste.) Ségra to dělá a teď postoupila o kus dál, má pod ssebou "svoje" holky, které školí, motivuje atp, nicméně každá z těch holek může postoupit na její úroveň a vejš, narozdíl od Avonu.
Byla jsem segru fotit na výroční konferenci Mary Kay a dobrý, nejlepší ženská v ČR má provizi 450 000 měsíčně.
Jinak je to na každým, zda si chce kupovat pro sebe, pro známé, zda chce mít pod sebou lidi či ne..
něco o tom je zde:
http://www.marykay.cz/kariera_uspech.php
Chcete-li to tedy zkusit, ozvěte se, předám sestře. Jinak záběr má: Praha, Rychnov n. Kn - Hradec Králové atp., Náchod, Hronov..
já ted čtu knížku od Mary Kay a souhlasím s její filozofií, jen se věnuju jiné oblasti.
jo sestřin příběh zde :)
S Mary Kay jsem se seznámila během mateřské, v době kdy jsem měla akné a vůbec jsem se nelíčila. Akné se během 2měsíců výrazně zlepšilo, já získala důvěru k přípravkům. Po přečtení knihy Zázraky se dějí jsem se díky filosofii MK rozhodla, že zkusím zrealizovat to, co jsem chtěla – mít takovou práci, abych si mohla čas organizovat, jak chci, abych mohla být s dětmi, jak a kdy budu chtít nebo to bude potřeba. Před mateřskou jsem pracovala jako zdravotní sestra na psychiatrii, dojížděla jsem denně do práce vzdálené 40km, práce s lidmi mě bavila, ale s prodejem jsem neměla žádné zkušenosti a kosmetika mě vůbec nezajímala….
Do DIQ jsem vstupovala s 8aktivními poradkyněmi, 5 z nich byly samospotřebitelky. Na konci 3.měsíce nás bylo 12aktivních, tzn. že celou dobu jsme jely na maximum (produkce) a mohlo být pochyb, zda to celé není zbytečné….4.měsíc jsme dokončily s týmem 31KP.
3dny trvalo, než mi došlo, že se to podařilo….a že i to, co přijde, půjde zvládnout:) Velikost týmu se během měsíce více než zdvojnásobila, cítím zodpovědnost a vím, že teď se budu učit ještě mnohem víc než kdy předtím….Naučit se vést, školit, motivovat, inspirovat….Vím jistě, že MK se jen na první pohled může zdát jako práce s kosmetikou, ale ve skutečnosti je to hlavně práce sama na sobě.
Ženám z mého týmu děkuji za jejich práci a jejich podporu. Milé dámy, děkuji, že jsme se sešly v mém DIQ a já se velice těším, že v tom vašem DIQ pojedu opět s vámi! A brzo :)
Mojí největší odměnou v MK bude tým spokojených a úspěšných KP – ředitelek!!!
Zvláštní poděkování patří mému andělu Kátě Rapantové.
Speciální poděkování patří mému manželovi za podporu a hlídání dětí (holky, uvědomuje si, že nebýt MK, nikdy by si dětí tak neužil…:))
Díky Tobě, Pavli, ředitelko moje:), chápu, že moje DIQ byla zkouška Tvých nervů….
Děkuji týmu Úžasných žen za podporu a holky, tiskněte si přihlášky do DIQ, je to docela legrace:)
Děkuji Vesmíru za tuhle nádhernou cestu a za lidi, které na té cestě potkávám….
Přeji vám všem hodně radosti, hodně úspěchů, vytrvalost a víru.
Já vám věřím, vaše Jani
.. a takovejch příběhů ja hafo a můžou přibýt další .)
jinak ještě odkaz pro nevěřící "pyramidáře":
http://marykay.cz/kariera_primyprodej.php
, tzn. nestojí to na shánění lidí a vybírání vstupního poplatku, z toho poradkyně MK opravdu nežijí.
KUA
---
---
1:51:54 13.12.2009
jo to do toho jdu, to zni fakt verohodne ;)
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam