úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
KATRINKA
reference:
-1
Inzerát již není aktivní, ale našli jsme jiné inzeráty...
novy : 17 inzerát
kocky : 1 inzerát
Dve : 9 inzerát
nabízím
Dve kocky hledaji novy domov
Dve kocky hledaji domov,jelikoz se stehuju do ciziny a nechci je davat do utulku
Ahoj,prenecham dve kocky,jsou to sourozenci a jsou spolu uz od malicka,nevim jestli by zvladly byt od sebe. Ja se budu stehovat do ciziny a nechci je davat do utulku nebo tak neco a sebou si je vzit nemuzu,protoze me tam s nima nepusti.Hledam nekoho kdo se o ne postara a bude se jim venovat.Jedi vsechno krome friskis to neji. Jsou kastrovany a strasne maji radi lidi a spolecnost,Zasilam i par fotek omlouvam se kvalitu je to foceny z telefonu. Ten bilozrzavy je kluk Maxik a ta mourovata ja holka Mica. Prosim ozvete se do posty. Omlouvam se ale nejdou mi sem dat fotky,takze na pozadani ukazu a popr. poslu na mail.
MIORIEL
---
---
11:16:42 4.2.2010
No ja chapu co tady resite. Muj nazor je- toho cloveka neznam, naskytl se tento problem a myslim si, ze to je docela mistni se aspon pokusit jim neco sehnat.
MYS_USATA
---
---
10:55:40 4.2.2010
MIORIEL
: Naopak - slovo alergie se také pěkně zneužívá. No jo, kočky se nehodí, tak se šoupnou jinam, mě už to ani nepřekvapuje...
MYS_USATA
---
---
10:54:51 4.2.2010
MIORIEL
: Naopak - slovo alergie se také pěkně zneužívá. No jo, kočky se nehodí, tak se šoupnou jinam, mně už to ani nepřekvapuje...
MIORIEL
---
---
22:14:43 2.2.2010
Proboha lidi, klid, vsechno se muze stat, proste je tu fakt, ze dve kocky hledaji novy domov (kdyby napsala, ze to je kvuli alergii, tak takove bourlive reakce by tu nebyly).
VERCA_ZABA
---
---
17:42:40 1.2.2010
ježiš, já taky už mohla je x krát támhle do tramtárie, ale s fretkou a psem se blbě cestuje, tak sem radši doma.. tos nevěděla dřív, že někam pojedeš, než sis ty kočky pořídila?
SKRITEKB
---
---
13:55:52 1.2.2010
až si třeba někdy pořídíš děti a nebudou se ti hodit, budeš se jich taky zbavovat ???? sorry, ale tohle chování nedokážu nekomentovat !
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam