úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
KATRINKA
reference:
-1
Inzerát již není aktivní, ale našli jsme jiné inzeráty...
novy : 17 inzerát
kocky : 1 inzerát
Dve : 9 inzerát
nabízím
Dve kocky hledaji novy domov
Dve kocky hledaji domov,jelikoz se stehuju do ciziny a nechci je davat do utulku
Ahoj,prenecham dve kocky,jsou to sourozenci a jsou spolu uz od malicka,nevim jestli by zvladly byt od sebe. Ja se budu stehovat do ciziny a nechci je davat do utulku nebo tak neco a sebou si je vzit nemuzu,protoze me tam s nima nepusti.Hledam nekoho kdo se o ne postara a bude se jim venovat.Jedi vsechno krome friskis to neji. Jsou kastrovany a strasne maji radi lidi a spolecnost,Zasilam i par fotek omlouvam se kvalitu je to foceny z telefonu. Ten bilozrzavy je kluk Maxik a ta mourovata ja holka Mica. Prosim ozvete se do posty. Omlouvam se ale nejdou mi sem dat fotky,takze na pozadani ukazu a popr. poslu na mail.
VERCA_ZABA
---
---
17:42:40 1.2.2010
ježiš, já taky už mohla je x krát támhle do tramtárie, ale s fretkou a psem se blbě cestuje, tak sem radši doma.. tos nevěděla dřív, že někam pojedeš, než sis ty kočky pořídila?
SKRITEKB
---
---
13:55:52 1.2.2010
až si třeba někdy pořídíš děti a nebudou se ti hodit, budeš se jich taky zbavovat ???? sorry, ale tohle chování nedokážu nekomentovat !
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam