• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KEJNORED DWARF: KOMUNITA BRAMBOROVÝCH LIDÍ - tři milióny let na nyxu.

Červený trpaslík - Zpátky na Zemi

139 hlasy od 139 respondentů

rozbalit záhlaví
      SNOWWHITE
      SNOWWHITE --- ---
      KACHENNA: Vypnout lhací režim. Ano, pane, už to tak bude.
      KACHENNA
      KACHENNA --- ---
      SNOWWHITE: Krytone, poznám, když lžeš. Podupáváš pravou nohou. Ani o tom nevíš.
      SLEEPLESS8
      SLEEPLESS8 --- ---
      FRK_R23: Děkuji Vám, že jste si k cestě vybrali expresní výtahy a omlouvám se za zpoždění.
      SNOWWHITE
      SNOWWHITE --- ---
      KACHENNA: Tak tohle nechápu, tolik jsem toho vypil a nic mi to nedělá. Jsem naprosto střízlivý.
      KACHENNA
      KACHENNA --- ---
      SNOWWHITE: Nerozčiluj se - v tomhle stavu!
      KACHENNA
      KACHENNA --- ---
      FRK_R23: Dvorní eunuch Alexandra Velikého se teď setká se svým pánem. Muž, který si věšel slipy na ramínko a přišíval si svoje jmenovky na fasované kondomy, skonal. Nikdo nám ho už nevrátí. Ztratili jsme nejlepšího opraváře automatů, kterého Vesmírný sbor - ne, ne - vesmír, kdy poznal. Když měl službu on, tak se nestalo, abyste zmáčkli colu a dostali vývar s džusem. I když tohle se nám stávalo furt, ale tohle má být chvalozpěv. Neměl mnoho přátel, ale ti, které měl s ním zůstali do konce. Dokonce i Rachel, která je v mnoha ohledech teď jeho vdovou.
      SNOWWHITE
      SNOWWHITE --- ---
      KACHENNA: Tohle už nemusíme dál snášet. Ty tvoje trapné poznámky, tvé nechutnosti, ty tvé ponožky, jež spustí kropicí systém. Ihned odejdi z naší kajuty!
      FRK_R23
      FRK_R23 --- ---
      Dnes jsme se tu všichni sešli, abychom vzdali poslední poctu Georgei MacIntyrovi. George byl vynikající důstojník a tak dobrý přítel, jak jen si lze přát. A jeho ztráta nás zasáhla mnohem víc, než by kdo tušil. Nyní svěřím jeho popel hvězdám, které tolik miloval.
      KACHENNA
      KACHENNA --- ---
      SNOWWHITE: Máš všechno na háku, Rimmere?
      SNOWWHITE
      SNOWWHITE --- ---
      MR3SKA: Jsem zvíře. Jsem nechutnej, neotesanej, pologramotnej, nemuzikální, chlípnej, tupej, kosmickej vágus
      MR3SKA
      MR3SKA --- ---
      KACHENNA, všichni víme co jste zač...
      KACHENNA
      KACHENNA --- ---
      SKRU: MR3SKA: Takový jsem já, z bakterie syn!
      SNOWWHITE
      SNOWWHITE --- ---
      A při těch velice vzácnejch příležitostech, když k němu chceš bejt fakticky super-uctivej, tak za těch výjimečnejch okolností mu můžeš říkat kreténe.

MR3SKA
      MR3SKA --- ---
      SKRU
      SKRU --- ---
      Ubohá žena. Zničena svým vlastním géniem.
      KACHENNA
      KACHENNA --- ---
      SKRU: FRK_R23: Jo. Vymetli jsme všechno. Čtrnáct měsíců. Dvě planety. Měl jsem takovej strach, že jsem si nepucoval boty dva dny.
      HNILOB
      HNILOB --- ---
      MR3SKA: Skvílukl? Kde ten se tady vzal?? Ten je tu nový!
      MR3SKA
      MR3SKA --- ---
      KACHENNA: je to majstrštyk...
      HNILOB
      HNILOB --- ---
      FRK_R23: Teď nevim, co jsem vám to chtěl říct.
      FRK_R23
      FRK_R23 --- ---
      KACHENNA: Já jenom vysvětluju, že i když časová rovina zmizela, protože je realita nestabilní, tak anomálie z obou rozměrů se sjednotily, aby se ten paradox srovnal.
      EXCITE
      EXCITE --- ---
      SKRU: & KACHENNA: Android potká androida. Z androida se stane chameleon. Android ztratí chameleona, chameleon se přemění na slizku, android získá slizku, slizka potká slizku a odejdou spolu, android ztratí slizku, chameleona i androida.
      Kolikrát jsme už viděli tenhle příběh?
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam