• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KEJNORED DWARF: KOMUNITA BRAMBOROVÝCH LIDÍ - tři milióny let na nyxu.
    MR3SKA
    MR3SKA --- ---
    KACHENNA, já myslím, že už to pochopil.
    KACHENNA
    KACHENNA --- ---
    GAUNER: No, například Vámi pohrdali rodiče, neboť jste nesplnil jejich očekávání a Vaši tři bratři byli důstojníky ve Vesmírném sboru a Vy jste skončil jako obsluha automatů na polévku. Pak je tu Vaše neschopnost navázat trvalý vztah s kýmkoli. Vaše zbabělost. Váš nedostatek šarmu, cti či kouzla a trýznivé svědomí, že Vás za celý život neměl nikdo doopravdy...
    GAUNER
    GAUNER --- ---
    KACHENNA: a co je ještě nového?
    KACHENNA
    KACHENNA --- ---
    GAUNER: Chceš se jen nade mnou vytahovat. Já jsem mohl být Bůh, mít lepší životní start a hned zkraje zabodovat v show byznysu jako ty.
    GAUNER
    GAUNER --- ---
    MR3SKA: Naprosto přesně! A proto taky vyhraju. Dokážu přistupovat k problému tvůrčím způsobem, místo toho, abych se držel vyšlapaných cestiček.
    MR3SKA
    MR3SKA --- ---
    GAUNER bezchybnatý?
    GAUNER
    GAUNER --- ---
    MATHES:
    Zásadně nejsem mimo, jsem chytrý jak opice.
    MATHES
    MATHES --- ---
    MR3SKA: GAUNER: No tak, podívejte se, co se to s náma stalo! Jenom pět dní na brukvích, s tapetářským videem a háčkovacím časopisem a všichni jsme se z toho zcvokli!
    MR3SKA
    MR3SKA --- ---
    Nebuď jak malej, pane Gazpacho !
    GAUNER
    GAUNER --- ---
    KBN: Poslyšte, ať už jste kdokoli - prosím, nechte toho komandováním, ať už jsem kdokoli. Protože je téměř jisté, že ať jsem kdokoli, nedám si to od Vás líbit, ať už jste kdokoli. Takže, než mne začnete komandovat, radši zjistíme, jestli jsem někdo, komu to nevadí, nebo jestli jsem takový typ, který se pěkně naštve, když ho komanduje člověk jako Vy. Jasné?!
    KBN
    KBN --- ---
    KACHENNA: Krytone sednout! Teď není čas na malichernosti..
    KACHENNA
    KACHENNA --- ---
    MR3SKA: Nejde tu o skautský tábor a o vlajku za nejlepší chování. Střel ho!
    GAUNER
    GAUNER --- ---
    MR3SKA: Teď není vhodná doba na malicherné přízemní obviňování. Na to bude dost času, až Lister půjde před vojenský soud.

MR3SKA
    MR3SKA --- ---
    ... kterou jsi začal!
    KACHENNA
    KACHENNA --- ---
    FRK_R23: To ale byla hospodská rvačka, normální opilecká bitka, přízemní nedůstojná řežba.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    KACHENNA: Hm, Listere, naposledy jsem to neudělal jen o ten nejslabší vláseček!

KACHENNA
    KACHENNA --- ---
    FRK_R23: Takže už nechcete, abych sehnal Vaši matku?
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    KACHENNA: Neuraz se, Kryťáku, ale nemyslím, že by nám moh` chodící vysavač nějak ublížit.
    KACHENNA
    KACHENNA --- ---
    MR3SKA: Tos neviděl Queens Park hrát venku!
    MR3SKA
    MR3SKA --- ---
    KACHENNA: a já dělám jako kdybych cvičil...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam