• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KEJNORED DWARF: KOMUNITA BRAMBOROVÝCH LIDÍ - tři milióny let na nyxu.

Červený trpaslík - Zpátky na Zemi

139 hlasy od 139 respondentů

rozbalit záhlaví
      AMANT
      AMANT --- ---
      BOODIA: Heleďte, nerad Vám tohle říkám, Rimmere, ale je mi to fakt líto, Vy prostě nejste z důstojnického těsta.
      BOODIA
      BOODIA --- ---
      KBN: jsem temer bezchybnaty!
      KBN
      KBN --- ---
      HNILOB: nerad to říkám, ale tentokrát mají nozdry velké jako výtězný oblouk fakt pravdu !
      HNILOB
      HNILOB --- ---
      BOODIA: Nenapovídej!
      BOODIA
      BOODIA --- ---
      HNILOB: Ani muffina! My tady nemáme rádi muffiny! Nechceme žádný muffiny, ani toasty, koláčky, žádný žemle, briošky, bagety, ani buchty, žádný veky, ani loupáky a palačinky, bramborový placky, žádný teplý jidáše a už vůbec ne nějaký pitomý lívance!
      KACHENNA
      KACHENNA --- ---
      HNILOB: Dnes spolu strávíme plodný večer, hledáním odpovědí na metafyzické záhady, jež sužují lidstvo od počátku věků.
      HNILOB
      HNILOB --- ---
      BOODIA: Takže poker nebude.
      BOODIA
      BOODIA --- ---
      MIROO: To byla důležitá informace a bylo nutné ji sdělit, avšak navrhuji , aby od této chvíle byla další jednání vedena těmi, co mají mozek větší než angrešt
      MIROO
      MIROO --- ---
      BOODIA: a létající koberec máte?? Jo Malej třísedadlovej...
      BOODIA
      BOODIA --- ---
      RAINBOF: malem jsem skoncil na operaci mozku!
      RAINBOF
      RAINBOF --- ---
      BOODIA: Kamarádil jsem s robotem, který trpěl stejnou chorobou :)
      BOODIA
      BOODIA --- ---
      RAINBOF: toustuju,tedy jsem
      RAINBOF
      RAINBOF --- ---
      KACHENNA: Zase piješ ten marihuanový gin ? Deset let se živil doplňováním regálů v obchodě, odkud odešel, neboť se odmítal stát otrokem své kariéry. 
      KACHENNA
      KACHENNA --- ---
      RAINBOF: Hmm. To je opravdu zvláštní. Pan Lister mi byl vždycky vzorem as teď se ukazuje, že jsem novější model a technicky jsem nad ním.
      RAINBOF
      RAINBOF --- ---
      SCHWAB: ty jsi toastovač
      SCHWAB
      SCHWAB --- ---
      KACHENNA: Já jsem váš Pán Bůh!
      KACHENNA
      KACHENNA --- ---
      GAUNER: Byl to zvláštní agent Vesmírnýho sboru. Vymazali mu paměť a naprogramovali na naprostý hovado, aby nikdo neodhalil jeho tajnej úkol zničit Trpaslíka a tím pomoct Listerovi k osudu stvořitele druhýho vesmíru!
      GAUNER
      GAUNER --- ---
      BOODIA: takový šarlatán celá ta léta...
      BOODIA
      BOODIA --- ---
      GAUNER: to je banan
      GAUNER
      GAUNER --- ---
      KBN: Poslyšte, ať už jste kdokoli: prosím, nechte toho komandováním, ať už jsem kdokoli. Protože je téměř jisté, že ať jsem kdokoli, nedám si to od Vás líbit, ať už jste kdokoli. Takže, než mne začnete komandovat, radši zjistíme, jestli jsem někdo, komu to nevadí, nebo jestli jsem takový typ, který se pěkně naštve, když ho komanduje člověk jako Vy. Jasné?!
      KBN
      KBN --- ---
      MIROO: dej to na přední pohon
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam