• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KEJNORED DWARF: KOMUNITA BRAMBOROVÝCH LIDÍ - tři milióny let na nyxu.
    GAUNER
    GAUNER --- ---
    CREMAC: Najednou začala planeta soptit, což byla upřímně řečeno docela úleva...
    CREMAC
    CREMAC --- ---
    CARB6N: Jednou Dave - „Můj Dave“ - zpíval Papagenovu árii v němčině a to byla taková legrace, že jsme se z toho váleli po zemi!
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    CREMAC: Hele, to bylo dobrý. Teď bys měl zazpívat a nemělo by to chybu.
    CREMAC
    CREMAC --- ---
    CARB6N: Jo, Kamilo, je to jen hloupý nápad, ale myslel jsem, že třeba až se zabydlíš a budeš mít chuť, mohl bych ti promítnout svou sbírku fotografií telegrafních sloupů dvacátého století.
    FREEM
    FREEM --- ---
    AMANT: Trochu štístka jsi tady zapomněl. Dotknul jsem se toho..
    AMANT
    AMANT --- ---
    CARB6N: To já přece nedělám. Stěhuju se. Pryč z bahna a špíny do luxusní čtvrti.
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    CREMAC: To všechno ty poznáš z fotografie?
    CREMAC
    CREMAC --- ---
    KACHENNA: Řek´ bych, že ve škole sis všechno podtrhávala pastelkama a psala, jako když tiskne. Dám na to krk, že bys nám ještě dokázala říct průměrný srážky ve venezuelskejch nížinách.
    KACHENNA
    KACHENNA --- ---
    CREMAC: To je moje babička. Vychovala mě. Byla to bezva stará dáma. Jednou mě vylili ze školy, protože praštila ředitele, když jsem propad` z frániny.
    MRLAH
    MRLAH --- ---
    DZS: Víš, Listere, někdy ti to docela pálí a máš dobré nápady a jindy, jako teď, plácáš nesmysly jako nějaký cvok.
    CREMAC
    CREMAC --- ---
    SCHWAB: Vidím. Vypadá to jako máma Normana Batese.
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    AMANT: Řekl bych, že to není váš typ - taková tupá, stará treska.
    AMANT
    AMANT --- ---
    BOODIA: Pane, chtějí, abyste se vrátil k manželce. Podle gelfských zákonů je rozluka možná pouze se zvláštním dovolením chachachachak-chakchakchh-kchachhkachhakchah. Čili nejvyššího soudce kchachachachakchacha-kchachakcha-kchachakchhchacha-kchakcha-kchakchakcha.
    BOODIA
    BOODIA --- ---
    KBN: to driv pojede cert na bruslich do prace
    KBN
    KBN --- ---
    BOODIA: ty že jsi bůh? tak proměň tohle v ženskou
    BOODIA
    BOODIA --- ---
    VESPER_INDIGO
    VESPER_INDIGO --- ---
    DZS: ty musíš vypadat asi jako... grilované kuře.
    DZS
    DZS --- ---
    KACHENNA: Já být tebou vezmu si ty lunární boty.
    KACHENNA
    KACHENNA --- ---
    DZS: To je všechno? Nic víc mi už nenabízíš?
    DZS
    DZS --- ---
    FREEM: Jó, to jistě, to jó, to jsou perly moudrosti od našeho smaženkového sendvičáka s chilli a čatní. Tak já ti něco povim. Něco ti teda povim. Všechno bych to vyměnil, všechno, frčky, medaile za dlouhou službu, plavecké diplomy, dalekohled i kopyto na boty, všeho bych se vzdal, kdyby mě ... někdo měl rád.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam