• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KEJNORED DWARF: KOMUNITA BRAMBOROVÝCH LIDÍ - tři milióny let na nyxu.
    CREMAC
    CREMAC --- ---
    MEZZANA: Jde o ten samý přístroj, co nám minulý měsíc hlásil planetu obývanou výhradně letuškami.
    MEZZANA
    MEZZANA --- ---
    CREMAC: Minulý týden jsme narazili na měsíc, který vypadal jako pozadí Marylin Monroe. Obletěli jsme ho hned několikrát.
    CREMAC
    CREMAC --- ---
    MEZZANA: Rimmere, tam venku nic není. Nikdo tady nepřistál. Ani vesmírný příšery, ani klingonský válečný lodi nebo blonďatý kočky s drdolem na hlavě, co říkaj: „Ukaž mi ještě ten pozemský zvyk líbání!“ Seš tu jenom ty, já, Kocour a fůra blbejch létajících šutrů. Nic víc. Finito!!!
    MEZZANA
    MEZZANA --- ---
    CREMAC: Nechoď ke mně, Peteova ségro!
    CREMAC
    CREMAC --- ---
    MEZZANA: Láska je pro nás pasé, pane Rimmere. Je to krátkodobá hormonální úchylka, která brání dokonalému rozvoji osobnosti. Jsme hologramy. Nehrozí nám choroby či gravidita. Proto v naší společnosti věříme pouze v sex. (Vyzývavě) V trvalý, nezávazný sex.
    MEZZANA
    MEZZANA --- ---
    CREMAC: Jsem prodejní mašina, proč mě chceš sbalit? ... Nový nátěr, celá jen záříš – to bylo svádění!
    CREMAC
    CREMAC --- ---
    MR3SKA: Poplach, poplach! Čokoládová tyčinka. Čokoládová tyčinka byla odebrána bez placení.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    MR3SKA: ty uz jsi zase pil ten marihuanovy gin?
    MR3SKA
    MR3SKA --- ---
    CREMAC: kašli na červenej, to chce rovnou hnědej...
    KBN
    KBN --- ---
    BOODIA: HMM, to je matroš.
    BOODIA
    BOODIA --- ---
    THE_HOG: cunnilingus?
    THE_HOG
    THE_HOG --- ---
    PUBLICURINATION: To se ti lehko řekne. Ty nevíš, co dělá s tim svym ukazovátkem.
    PUBLICURINATION
    PUBLICURINATION --- ---
    THE_HOG: A pokud ani toto nezabere, nastane cas tricek..
    THE_HOG
    THE_HOG --- ---
    CREMAC: Takže si tam zastrčíš šlehač a můžeš ušlehat třeba španělskou omeletu?
    CREMAC
    CREMAC --- ---
    PUBLICURINATION: Ještě jeden náznak vzpoury a skalpel skončí ... tady.
    PUBLICURINATION
    PUBLICURINATION --- ---
    CREMAC:Jste si jisty? To by znemalo vymenit zarovku!
    CREMAC
    CREMAC --- ---
    KACHENNA: Navrhuji změnit poplach z modrého na červený.
    KACHENNA
    KACHENNA --- ---
    Dovolte, abych naši poradu zahájil. Pánové, nikomu z vás jistě neuniklo, že v poslední době zmítají naší posádkou poněkud napjaté vztahy. A víme, že morálka klesla až na dno. Ani stopa po Trpaslíkovi, nervy začínají téct a zásoby se tenčí. Jistě uvítáte mé rozhodnutí, jmenovat se velitelem morálky na lodi, jehož povinností bude pozdvihnout ducha a zlepšit celkovou atmosféru. Tak! Pro začátek navrhuji, abychom se jednou týdně sešli nad kávou či pivem, tedy nad jedem dle chuti, a popovídali si o tom, co nás všechny tíží. Námitky?
    CREMAC
    CREMAC --- ---
    MR3SKA: Proč se vlastně ptáme jeho?? Proč se nezeptáme někoho, kdo nám dá inteligentnější odpověď? Ahoj stěno! Co ty si o tom myslíš?
    MR3SKA
    MR3SKA --- ---
    CREMAC: cítíš snad, že by se našlo řešení za pomocí trojúhelníků?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam