• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KEJNORED DWARF: KOMUNITA BRAMBOROVÝCH LIDÍ - tři milióny let na nyxu.
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    CREMAC: Ty ses na to těšila, viď? Nenecháš se jen tak odbejt.
    CREMAC
    CREMAC --- ---
    HNILOB: Nikdy bych nemohla milovat nikoho jako jsi ty, takže si můžeš sbalit svoje pánve a pekáče a klidně vypadnout. Já potřebuju muže, co někam míří. Výš, jen výš, závratně, na plný pecky.
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    CREMAC: Hele, z vyhlídky na milování s naprosto cizí osobou jsem taky nervózní. Proto to musíme brát profesionálně, přísně vědecky a bez emocí. Tak si lehni, uvolni se a já si vklouznu do kostýmu Spidermana.
    CREMAC
    CREMAC --- ---
    HNILOB: Musím vám ale říct, že moje koule něco vydrží. Ovšem nemíním bránit vašim hrátkám, pokud trváte na erotickém nátlaku, jenž je nástrojem vašich úchylných cílů. Poslužte si. Jen bych prosil velkou pizzu s dvojitou porcí oliv, až bude po všem.
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    CREMAC: Bejt v tvý kůži, tak to nepřežiju. Neváhal bych a vyšplhal bych se na svý nejvyšší boty a skočil do náruče smrti. Nesnesl bych, že nejsem stoprocentní.
    CREMAC
    CREMAC --- ---
    SAKUHEN: Když mi bylo patnáct, jel jsem na školní výlet do Makedonie. Tam, kde stával palác Alexandra Velikého. A poprvé za celý svůj život jsem se cítil jako doma. Sem do toho paláce jsem patřil. Za řadu let jsem poznal hypnoterapeuta Donalda. Vyprávěl jsem mu o tom svém pocitu a on mi navrhl, že mně vrátí zpět do minulých životů. Váhal jsem. Ale nakonec jsem na to přistoupil. Vyšlo najevo, že mě můj instinkt nezklamal. V minulém životě jsem žil v Makedonii. Ten palác byl mým domovem. Představ si, co mi řekl. Věř tomu, nebo ne, ale on tvrdil, že ve svém dřívějším životě jsem byl u Alexandra Velikého eunuchem.
    SAKUHEN
    SAKUHEN --- ---
    BOODIA: Pane, dostali jsme souřadnice. Asi byste se už měl vydat na cestu.
    BOODIA
    BOODIA --- ---
    KAISERIN: to je jako hledat psouk ve virivce
    KAISERIN
    KAISERIN --- ---
    LOVE_DALI: Tohle je totiz lepsi nez zivot!
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    KBN: Pane, nemusíte být velkým filantropem ani misionářem. Stačilo by, kdybyste byl využil daru života.
    Stačilo by, kdybyste nevedl život tak zcela egocentrický, prázdný a sobecký..
    KBN
    KBN --- ---
    LOVE_DALI: Nýdnol 751 lim ??
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    KAISERIN: to nenidpatnej casek na kilasek.
    KAISERIN
    KAISERIN --- ---
    BOODIA:  Cloumal jsem s Vámi už na jaře, ale Vy jste trval na dalších třech měsících
    BOODIA
    BOODIA --- ---
    CREMAC: to je tak zdravy jako skok ze skaly
    CREMAC
    CREMAC --- ---
    SAKUHEN: Vzal jsem svoje CDčka s Hammondkami. Co třeba Reggie Wilson a jeho „Hity z výtahu“?
    SAKUHEN
    SAKUHEN --- ---
    KBN: Proč neposloucháš skutečnou klasiku, jako Mozarta, Mendelssohna, nebo Motorhead?
    KBN
    KBN --- ---
    CREMAC: paráda! tím jsme se živili ještě když jsem hrál v kapele.
    CREMAC
    CREMAC --- ---
    LOVE_DALI: Áah, snídaně, moje první jídlo: vařené slepičí ovulace – lahůdka.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    SAKUHEN: Má někdo hamburgera? Nejedl jsem pět minut. Děkuju mockrát.
    SAKUHEN
    SAKUHEN --- ---
    LOVE_DALI: A pro vás rybičky, pane.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam