• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KEJNORED DWARF: KOMUNITA BRAMBOROVÝCH LIDÍ - tři milióny let na nyxu.
    KAISERIN
    KAISERIN --- ---
    CREMAC: Copak to nechápete? Tyhle odchylky od ustáleného režimu mohou vážně ohrozit náš život!
    CREMAC
    CREMAC --- ---
    Nesmrtelný virus epidém byl, podle očekávání, znovu prodloužen o další sezónu!
    SAKUHEN
    SAKUHEN --- ---
    SCHUTTERSTEIN: Náš slizoun si to umí zařídit. Dělat pro kapitána. Ale co já? Zatracený desky! Záda mám úplně zničený! Páteř je prohnutá. Kdybys se mnou někam mrsknul, tak ti přiletím zpátky! Desky, desky, desky! Já nejsem zvyklej dělat! A takovouhle práci!
    SCHUTTERSTEIN
    SCHUTTERSTEIN --- ---
    CERNYRYBIZ: A koukej sebou hodit, protože tvůj Kocourek už šilhá hlady.
    CERNYRYBIZ
    CERNYRYBIZ --- ---
    CREMAC: přetírám chodbu ze zastaralé ocelové šedi na moderní, svěží vojenskou šeď.
    CREMAC
    CREMAC --- ---
    KBN: No, snad bych někde v rozvrhu našel mezírku. Moment, co děláš tak ... eh, za deset sekund?
    KBN
    KBN --- ---
    CREMAC: na vysvětlování bude čas pozdějš, zrovna tak jako na sex.
    CREMAC
    CREMAC --- ---
    KAISERIN: Nebudem jíst, ale provádět pitvu.
    KAISERIN
    KAISERIN --- ---
    CREMAC: Dal by sis toast?
    CREMAC
    CREMAC --- ---
    KAISERIN: Binks Osvícení. Známky primitivního humoru. Ten člověk ví něco o ironii, satiře a imitaci. Možná, že s trochou péče by zvládl i jednoduché úkoly.
    KAISERIN
    KAISERIN --- ---
    CERNYRYBIZ: Ale prosim tě! To byl takovej fór.
    CERNYRYBIZ
    CERNYRYBIZ --- ---
    CREMAC: Já slyšela, že vy velmi dóbry. Vy myslitě my môhli ve steredu zasoulôžit?
    CREMAC
    CREMAC --- ---
    KAISERIN: Astronavigační zkoušky jsem dělal devětkrát. Desetkrát! Když počítáš, jak mě chytla křeč.
    KAISERIN
    KAISERIN --- ---
    CREMAC: Bez důstojnický zkoušky se nehneš a ty zas rupneš, protože budeš úúúplně dutej!
    CREMAC
    CREMAC --- ---
    KBN: Proč nikdy neuděláš, co ti říkám? Nemyslíš, že mám pádný důvod být tvým nadřízeným?
    KBN
    KBN --- ---
    CREMAC: krytone?
    Ano pane?
    CREMAC
    CREMAC --- ---
    SAKUHEN: Peterson si jednou koupil boty s umělou inteligencí. Chytrý boty se jim říkalo. Byl to dobrej fór. I když jsi byl nadranej přímo jako dělo, vždycky tě dovedly domů.
    SAKUHEN
    SAKUHEN --- ---
    BOODIA: Já vím. Kamarádil jsem s robotem, který trpěl stejnou chorobou. Jmenoval se Gilbert, ale měl radši, když se mu říkalo „Rammese Ťulpas III. - žuch bác, žuch bác, bum, dejte mi rum“. Tragický osud.
    BOODIA
    BOODIA --- ---
    ubohá žena. zničena svým vlastním geniem.
    CREMAC
    CREMAC --- ---
    CERNYRYBIZ: Možná i vstoupím do fanklubu těch praček.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam