• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KEJNORED DWARF: KOMUNITA BRAMBOROVÝCH LIDÍ - tři milióny let na nyxu.
    CREMAC
    CREMAC --- ---
    HNILOB: Jak se žije v hippiovském nebi, ty těhotný lenochode smradlavý? Jakýpak je na dnešek plán?
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    CREMAC: Ne, prosím! Proč já? Jiní taky promarnili svůj život!
    CREMAC
    CREMAC --- ---
    HNILOB: Pane, jste nemocný. Možná by pomohlo trochu zesilovače paměti.
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    CREMAC: Právě proto mám pocit, že bych sem mohl skutečně patřit.
    CREMAC
    CREMAC --- ---
    FREEM: Samozřejmě, když bude ten drobeček pracovat na plné obrátky, tak za rok budeme mít mísu ovocného salátu.
    FREEM
    FREEM --- ---
    AMANT: Připouštím, že na první pohled by se situace mohla takto jevit, nicméně je nutno vzít v úvahu, že tady robík musí odejít do práce..
    AMANT
    AMANT --- ---
    FREEM: Tak co, brachu, to smrádě nás trochu poškádlilo, viď? Musíme ho najít, než udělá něco Kryťovi a Daveovi. Pro nás to asi ... znamená smrt, ale co by člověk neudělal pro přátele, co?
    FREEM
    FREEM --- ---
    CREMAC: Hele, ty mě nebudeš poučovat o módě!
    CREMAC
    CREMAC --- ---
    SCHUTTERSTEIN: Víš, Kocoure, zelená kašmírová košile s jezdeckými keprovými kalhotami, ti zaručí módní vzhled!
    SCHUTTERSTEIN
    SCHUTTERSTEIN --- ---
    HNILOB: Ale rozhodně vypadáte líp. Daleko líp. Je úžasné, o kolik se ten Váš otok přes noc zmenšil.
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    CREMAC: Patří jí to, nemá se co bouchat do hlavy.
    CREMAC
    CREMAC --- ---
    HNILOB: Druhý den volala a říkala, že by se mnou ráda zas někam zašla, ale že se teď stěhuje na Pluto.
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    CREMAC: Nedivím se ti. Volalo ti pět lidí a všichni spáchali sebevraždu. A to si jeden chudák splet` číslo! Volal si o výsledky kriketu.
    CREMAC
    CREMAC --- ---
    FREEM: A z toho zde máme 123 urážek nadřízeného technika, 39 případů zanedbání povinností, 84 všeobecné neposlušnosti a jeden případ vzpoury.
    FREEM
    FREEM --- ---
    CREMAC: Proč nikdy neuděláš, co ti říkám? Nemyslíš, že mám pádný důvod být tvým nadřízeným?
    CREMAC
    CREMAC --- ---
    FREEM: Chcete letět na kouzelném koberci za králem bramborových lidí a prosit ho, aby vás propustil, a tvrdíte, že jste úplně zdraví?! Řek` bych, že za tohle vyfasujete dvě hodiny BK.
    FREEM
    FREEM --- ---
    CREMAC: V tom případě budu lhát a tvrdit, že jste zdravý jako rybička..
    CREMAC
    CREMAC --- ---
    FREEM: No, nemíním zpochybňovat virový screening, který provedl automatický uklízeč záchodů, ale musím vás upozornit na direktivu Vesmírného sboru 595.
    FREEM
    FREEM --- ---
    LOVE_DALI: vy jste nebyli na ošetřovně, aby z vás ten virus dostali, že ne?
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    CREMAC: Nás se to vlastně netýká, že ano?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam