• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KEJNORED DWARF: KOMUNITA BRAMBOROVÝCH LIDÍ - tři milióny let na nyxu.
    MEZZANA
    MEZZANA --- ---
    CREMAC: Čípak je to chlupaté lýtko?
    CREMAC
    CREMAC --- ---
    HNILOB: Zábava může začít. Budeme si číst bajku, recitovat si a také přemítat o svém nitru. Ale nejprve hudba a tanec.
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    MEZZANA: Jak chceš! Ale příště ti nakašlu, až budeš chtít, abych jezdil slalom v mydlinkách z nákladové rampy. Nos si ty svý vlaječky sám!
    MEZZANA
    MEZZANA --- ---
    KBN: Jako vyjádření úcty bychom si v neděli v poledne mohli dát minutu nadýmání.
    KBN
    KBN --- ---
    VESPER_INDIGO: ten ubožák to musel naškrábat ve smrtelné křeči směsí vlastní krve s obsahem svých střev.
    VESPER_INDIGO
    VESPER_INDIGO --- ---
    HNILOB: Perry Como zpíval Memories Are Made of This s tímhle schovaným v kalhotách?
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    To je k nevíře. Opuštěnej na planetě za zuřící bouře, tlející v zemi stovky let a neztratil vůbec nic.
    DZS
    DZS --- ---
    CREMAC: Sundej mi je, stáhni mi je! Servi je ze mě!!!! No tak, Krytone. Snaž se!
    CREMAC
    CREMAC --- ---
    VESPER_INDIGO: A co já? Dal jsem ti nejlepší léta své smrti! To jsi celý ty. Tři roky, díky, kamaráde, já padám. Žádná lítost? Žádné sevření v hrdle? Kdepak, ty myslíš na Kochanskou a jediné, co tě teď svírá, jsou trenýrky.
    VESPER_INDIGO
    VESPER_INDIGO --- ---
    CREMAC: brát to z jeho úhlu pohledu, šanci dostal on.
    CREMAC
    CREMAC --- ---
    HNILOB: kdybyste dali Napoleona do ložnice s Listerem, škrábal by ještě na Korsice brambory.
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    CREMAC: Jakej je v tom teď rozdíl, proboha? Stejně jsme skoro pořád spolu.
    CREMAC
    CREMAC --- ---
    KBN: Rimmere, na tuhle průpovídku by jsi neulovil ani mrtvýho koně bez mozku.
    KBN
    KBN --- ---
    CREMAC: jsem lodní chirurg, tak co kdybyste se zrovna svlíkla a hupneme na to?
    CREMAC
    CREMAC --- ---
    MEZZANA: Aha, a podle tebe je nejvhodnější zahájit relaxaci sdělením, že je můj mozek před výbuchem. S pacientem zacházíš, jako kdybys kuchal slepice.
    MEZZANA
    MEZZANA --- ---
    LOVE_DALI: To by vysvětlovalo proč byl v koši na sedm tisíc kousků.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    KBN: Jó, napsal jsi, že seš ryba.
    KBN
    KBN --- ---
    LOVE_DALI: zabít prezidenta?se mnou teda nepočítej.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    MEZZANA: Bratře, tvá puška má naneštěstí poruchu. Stále střílí po lidech.
    MEZZANA
    MEZZANA --- ---
    KBN: Teď ses ukázal - typicky impulzivní technofobická reakce!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam