• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KEJNORED DWARF: KOMUNITA BRAMBOROVÝCH LIDÍ - tři milióny let na nyxu.
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    KBN: Nó, nejlepší bude, když to všechno vezmu na sebe. Vy řeknete, že jsem vás zajal a pod hrozbou smrti nutil páchat zvrhlosti.
    KBN
    KBN --- ---
    CREMAC: a co takhle kouzelná flétna? Jednou ji Lister, můj Lister zpíval celou árii v němčině a to byla taková švanda, že jsme se všichni váleli po zemi.
    CREMAC
    CREMAC --- ---
    DZS: To bude trochu problém, protože já od slepic rozkazy neberu.
    DZS
    DZS --- ---
    CREMAC: Poslyšte, ať už jste kdokoli: prosím, nechte toho komandováním, ať už jsem kdokoli. Protože je téměř jisté, že ať jsem kdokoli, nedám si to od Vás líbit, ať už jste kdokoli. Takže, než mne začnete komandovat, radši zjistíme, jestli jsem někdo, komu to nevadí, nebo jestli jsem takový typ, který se pěkně naštve, když ho komanduje člověk jako Vy. Jasné?!
    CREMAC
    CREMAC --- ---
    KBN: Tak rád bych byl oblíbený a moc se o to snažím. Bavím se historkami o tom, jak jsem byl tajemníkem společnosti Hammondových varhan. S váma to nehne. Zvu vás na přednášku o své sbírce telegrafních sloupů 20. století. Vždycky se na něco vymluvíte! Nemáte rádi lidové tance! Ubylo by vás, kdybychom jednou za čas vyhazovali kolena do vzduchu za cinkotu rolniček a klapání dřívka o dřívko? Ne, když to navrhnu, máte všichni horečku!
    KBN
    KBN --- ---
    CREMAC: vítejte v rimmerovské zkušenosti, místě zázraků, dobrodružství a.. zázraků.
    CREMAC
    CREMAC --- ---
    KBN: Špinavé stěny, zablácené podlahy, mop a kbelík ... byl jsem v sedmém nebi, pane!
    KBN
    KBN --- ---
    CREMAC: takže, buďto se milovat, s Kočanskou, nebo s tebou skládat povlečení? A na hromádku bych je dával já?
    CREMAC
    CREMAC --- ---
    KBN: Doufám, že jednou potkáš mimozemšťany a že ti vrátí tělo a budeš důstojníkem a taky pohlavně žít a přeju ti všechno, o čem si myslíš, že ti chybí ke štěstí.
    KBN
    KBN --- ---
    CREMAC: ano, bohužel si ale musím přebrat svoji sbírku bylin, jinak bych po tom skočil... Jiné moje verze se jím již staly a kdybych nebyl tak nepostradatelný tady, tak bych jeho nabídku i přijal...
    CREMAC
    CREMAC --- ---
    KBN: Nechápeš, že je v mé zájmu dostat tě do formy? Mohli bychom to dělat pravidelně. Čtrnáct dní v roce bych měl tvoje tělo. A napřesrok, jestli souhlasíš, bych si rád zamluvil poslední dva týdny v červenci.
    KBN
    KBN --- ---
    CREMAC: do tvejch nervových obvodů se zase míchá signál z pračky viď?
    CREMAC
    CREMAC --- ---
    HNILOB: Té posádce vagabundů, pošuků a pacifistických hippíků jsem ukázal, co je disciplína. Kdybych přikázal, plazili by se po břiše přes rozbité sklo s rozepnutým poklopcem.
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    KBN: Carmita. Vaše loď je opravdu krásná. Takové jsem velel před lety.
    KBN
    KBN --- ---
    VESPER_INDIGO: POPLACH! POPLACH! Všichni muži na palubu!
    VESPER_INDIGO
    VESPER_INDIGO --- ---
    HNILOB: Buď na nás někdo útočí a nebo máme diskotéku.
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    VESPER_INDIGO: To je voyeurské, nečestné a nedospělé.
    VESPER_INDIGO
    VESPER_INDIGO --- ---
    HNILOB: kočky mají jedno rčení. Ale to ti radši neřeknu.
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    MEZZANA: A tamto červený, co nikdo nevěděl, co to je.
    CREMAC
    CREMAC --- ---
    MEZZANA: A přestože máte tričko propagující rockovou kapelu „Kolostomická exploze“, přímo hoříte touhou po vzdělání!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam