• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KEJNORED DWARF: KOMUNITA BRAMBOROVÝCH LIDÍ - tři milióny let na nyxu.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    HNILOB: Ty se nikdy nezamyslíš nad tím, proč jsme tady? Jaký vyšší smysl to má?
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    LOVE_DALI: Skafandr s manžetovými knoflíčky.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    CREMAC: Ukažte mi to. Vždyť jsem android pro Boha svatého. Mně se jen tak něco nezhnusí.
    CREMAC
    CREMAC --- ---
    LOVE_DALI: K takové nádheře se jen tak nedostaneš, tak jsme se utábořili přímo pod palivovým čerpadlem. Užili jsme si tam legrace, ale to až jindy. Protože, když nezrychlíme, nikdy se nedostaneme k pětkám. Další!
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    CREMAC: Moje vtipy o jejím nose nepadly na úrodnou půdu.
    CREMAC
    CREMAC --- ---
    LOVE_DALI: Copak je to tady? Lidská bytost, nebo něco jí velmi velmi podobné. Kalendářní věk: tak pětadvacet, biologický věk čtyřicetsedm. Trpí nadváhou a je zbytečně ošklivý, jinak bych ho doporučil do muzea. Kromě toho nemá žádnou hodnotu.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    CREMAC: Jó, napsal jsi, že seš ryba.
    CREMAC
    CREMAC --- ---
    LOVE_DALI: Postupně se váš vztah vyvine v románek přemáhající čas, vesmír, smrt a realitu.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    HNILOB: Nikdy Freda neopustí a my to víme.
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    LOVE_DALI: Jo, ale je víc než jasný, že jsme v nějakým průšvihu. Jinak se neukážeme, ne?
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    HNILOB: Vy lžete!
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    LOVE_DALI: Vím, že tyto dny jsou pro Vás specifické. Nechcete raději hrát tenis v těsných bílých džínách?
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    CREMAC: Spal mé vojáčky!
    CREMAC
    CREMAC --- ---
    LOVE_DALI: Nechutnala Vám, ale pak jsem ji polil kari omáčkou a hnedle jste ji spapinkal.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    CREMAC: K humrovi byste chtěl hnědý kečup?
    CREMAC
    CREMAC --- ---
    LOVE_DALI: Krytone, víš jakej mám názor na čerstvou zeleninu - ta je pro vegetariány, vitamínový paka co cvičej.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    CREMAC: Citrónek?
    CREMAC
    CREMAC --- ---
    LOVE_DALI: Dobře, dávám hlasovat. Na jedné straně máme počítač, jehož IQ je přes 12 000 a jenž dokonale ovládá astrofyziku. A na druhé straně máme Listera, který - a ruku na srdce - je tupý jako poleno.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    FREEM: No, nemíním zpochybňovat virový screening, který provedl automatický uklízeč záchodů, ale musím vás upozornit na direktivu Vesmírného sboru 595.
    FREEM
    FREEM --- ---
    LOVE_DALI: Dej na má slova. „Čas všechny rány zhojí.“ Pokud se nezanítěj, v tom případě je lepší mastička.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam