• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KEJNORED DWARF: KOMUNITA BRAMBOROVÝCH LIDÍ - tři milióny let na nyxu.

Červený trpaslík - Zpátky na Zemi

139 hlasy od 139 respondentů

rozbalit záhlaví
      CREMAC
      CREMAC --- ---
      KACHENNA: Nikdy ne pivo, že jo, vínečko! „Co si dáš k těm cornflakeům, zlato?“ „Dám si trochu vína, pusinko.“
      KACHENNA
      KACHENNA --- ---
      LOVE_DALI: Tři Listerové!! Paráda!!! Třeba tady Lister by mohl zajít do ledničky a přinést láhev vína pro Listera a Listera!!!! Tady Rimmer nepije, protože je po smrti, ale já bych si sklenku dal!!!!!
      LOVE_DALI
      LOVE_DALI --- ---
      CREMAC: Hele, to, že tady u nás můžeš otěhotnět, ještě neznamená, že seš v tom.
      CREMAC
      CREMAC --- ---
      LOVE_DALI: Byl jsi mladej, nechtěl ses usazovat, chtěl sis vyhodit z kopýtka, užít si.
      LOVE_DALI
      LOVE_DALI --- ---
      CREMAC: Pane, sníte o tom, že jednou zase získáte její srdce a pak budete na ní ležet a pohybovat se nahoru a dolů tím podivným způsobem, jenž je lidem tak příjemný.
      CREMAC
      CREMAC --- ---
      LOVE_DALI: Maminka mě měla ráda!!! Jenom neměla čas. Měla pořád nějaké schůze.
      LOVE_DALI
      LOVE_DALI --- ---
      CREMAC: Co je mrtvé a mrtvé a dočista mrtvé?
      CREMAC
      CREMAC --- ---
      KACHENNA: Vykřesal se z toho. Brzy bude zase jako rybička, díky tobě. Vysedávals u jeho lůžka den co den, noc co noc, držels ho za ruku a předčítal pohádky.
      KACHENNA
      KACHENNA --- ---
      AMANT: Pořád máš jednu ruku.
      AMANT
      AMANT --- ---
      KACHENNA: Za celej svůj život jsem víc času prostonal.
      KACHENNA
      KACHENNA --- ---
      AMANT: Láska je pro nás pasé, pane Rimmere. Je to krátkodobá hormonální úchylka, která brání dokonalému rozvoji osobnosti. Jsme hologramy. Nehrozí nám choroby či gravidita. Proto v naší společnosti věříme pouze v sex. V trvalý, nezávazný sex.
      AMANT
      AMANT --- ---
      KACHENNA: Cheche, ale byla to nádhera, viďte? Jak obětoval svoji kariéru, své sny, všechno pro ženu, kterou miloval.
      KACHENNA
      KACHENNA --- ---
      CREMAC: Takovej pózer! Nosí furt bílý hadry a tu přiblblou obrovskou bílou čepici...
      CREMAC
      CREMAC --- ---
      AMANT: Jídlo bylo báječné! Co nejsrdečněji blahopřeji kuchaři.
      AMANT
      AMANT --- ---
      KACHENNA: Dnešní ryba je Pstruh á la Creme. Přeju dobrou chuť.
      KACHENNA
      KACHENNA --- ---
      LOVE_DALI: Ne, ne. Řekl bych, že to není váš typ - taková tupá, stará treska.
      LOVE_DALI
      LOVE_DALI --- ---
      CREMAC: ne to je ryba
      FREEM
      FREEM --- ---
      CREMAC: Jé, jen jsem si hrál s tvými rybičkami. Nechtěl jsem je sníst!
      CREMAC
      CREMAC --- ---
      LOVE_DALI: Jestli dojde k soudu, tak chci vlastního obhájce.
      LOVE_DALI
      LOVE_DALI --- ---
      CREMAC: Pan špína, pupkáč číslo 204.
      CREMAC
      CREMAC --- ---
      LOVE_DALI: Ty jsou zakázané, příteli! Obávám se, že jsi ve velmi vážném, těžkém a hlubokém průšvihu, chlapče. Kdes je našel? Chci jména. Chci místa. Chci data.
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam