• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KEJNORED DWARF: KOMUNITA BRAMBOROVÝCH LIDÍ - tři milióny let na nyxu.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    KACHENNA: Ale to by asi nešlo! Kdo by to pak uklízel?
    KACHENNA
    KACHENNA --- ---
    AMANT: Rád bych si něco ujasnil. Když narazíme na ty vyšinuté zabijáky, tak se s nimi dáme do boje potichu? Šeptnem "vpřed" a po špičkách k nim doběhnem s pokřikem "pššš" a pak je udusíme v Listerově podpaží? Dokonalé.
    AMANT
    AMANT --- ---
    KACHENNA: My zbraně nepotřebujeme, kočičí bratře. Ochraňují nás bylinky.
    KACHENNA
    KACHENNA --- ---
    AMANT: Holly, nalej mu whisky.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    KACHENNA: Tvoje mejdanový číslo, ne?
    KACHENNA
    KACHENNA --- ---
    AMANT: Nechcete slyšet palyndromické haiku, co jsem ráno napsal?
    AMANT
    AMANT --- ---
    KACHENNA: Jak typické. Tři dny bez jídla a zdi civilizace se okamžitě hroutí.
    KACHENNA
    KACHENNA --- ---
    AMANT: Z tohodle už jsem vyrostl. Budu si číst svůj komiks.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    AMANT: Arnolde, tohle je tvůj záznam.
    AMANT
    AMANT --- ---
    KACHENNA: Drž hubu! To seš Kanárek? Člen nejvostřejší jednotky na týhle straně od Pluta? I vanilkovej puding je tvrdší než ty! Tak se začni chovat jako chlap.
    KACHENNA
    KACHENNA --- ---
    AMANT: Tak, podle mě máme pouze dvě možnosti, za prvé: Chytit to a zabít; nebo za druhé: Utéct. Kdo je pro dvojku?
    AMANT
    AMANT --- ---
    KACHENNA: Bože. To se mi jen zdá. Ale pamatuj si. Ty spodky mi zaplatíš holčičko!
    KACHENNA
    KACHENNA --- ---
    AMANT: Schopnost zazpívat všechny hity od Lunetiků už dnes není tak zásadní.
    AMANT
    AMANT --- ---
    KACHENNA: Umim hrát na kytaru! Jsem virtuóz. Hrábnu do strun a to dřevo zazpívá jako mariňák v bordelu po třech letech na moři.
    KACHENNA
    KACHENNA --- ---
    AMANT: Copak je to tady? Lidská bytost, nebo něco jí velmi velmi podobné. Kalendářní věk: tak pětadvacet, biologický věk čtyřicetsedm. Trpí nadváhou a je zbytečně ošklivý, jinak bych ho doporučil do muzea. Kromě toho nemá žádnou hodnotu.
    AMANT
    AMANT --- ---
    David Lister, technik třetí třídy. Kapitánovy záznamy: Žádal o pracovní neschopnost z důvodu průjmů nejméně v pěti stech případech. Deset let se živil doplňováním regálů v obchodě, odkud odešel, neboť se odmítal stát otrokem své kariéry. Vyhlídky na povýšení: nulové.

Arnold Rimmer, technik druhé třídy. Kapitánovy záznamy: Důstojníci mají takové rčení: „Má-li nějaká práce smysl, má smysl udělat ji dobře. Nemá-li smysl, dejte ji Rimmerovi.“ Touží po povýšení, ale neustále propadá u důstojnických zkoušek.
    KACHENNA
    KACHENNA --- ---
    HNILOB: Pane, oni nás neznají. Jsme v předpeklí mezi dvě dvěma světy. Vůbec si nás nepamatují.
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    KACHENNA: Áá, tenhle Rimmer.
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    KACHENNA: Když byli zlitý jako děla, tak jsem je svlíkal a natíral je nazeleno! No jasně že je znám! Tohle je posádka Trpaslíka!
    KACHENNA
    KACHENNA --- ---
    HNILOB: A sakra! Rozeber ho! Ty toho vopruzáka neznáš!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam