• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KEJNORED DWARF: KOMUNITA BRAMBOROVÝCH LIDÍ - tři milióny let na nyxu.
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    Hoj, neví prosím někdo jak se jmenuje ta skladba co hraje v dílu Kryten, jak je záběr na tu stroskonatou loď?
    Díky.
    KACHENNA
    KACHENNA --- ---
    AMANT: Oh, tohle je zlý sen. Prchám před fašounama s vrahem, masovým vrahem a mužem v nylonové košili.
    AMANT
    AMANT --- ---
    KBN: Když vypadáš takhle odpudivě, tak teprv poznáš skutečný kamarády.
    KBN
    KBN --- ---
    AMANT: to všechno ty poznáš z fotografie??
    AMANT
    AMANT --- ---
    KACHENNA: To není nutné. Koukni na to břicho. Ploché jako prkno. Takové nebylo už léta.
    KACHENNA
    KACHENNA --- ---
    HNILOB: Já plním jen direktivu číslo 595! Teď, přátelé, už musím letět, abych vám připravil denní příděl hudby pro rozptýlení. Tím budete nadšení: Je to nekonečná smyčka se "Slavnými tangy Raggieho Dixona".
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    KACHENNA: Být Vámi, pane Galahade, soustředil bych se na opakování Vašich švindlů.
    KACHENNA
    KACHENNA --- ---
    HNILOB: Tak co uděláš? Udáš mě? Budeš se dívat, jak se smažim na elektrickým křesle v Sing Singu?
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    SCHWAB: Nevim, proč bysme se měli bát nějakýho ujetýho toulavýho robota, co se prohlásil za soudce a porotu celýho lidstva.
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    KACHENNA: Nechoď ke mně, Peteova ségro. Vím, o co ti jde. Je to růžový a je to v mý hlavě a tam to taky zůstane.
    KACHENNA
    KACHENNA --- ---
    HNILOB: bez toho by to nešlo. Jak říkám, může se to změnit na cokoli. Musíš žhavit mozek na plné obrátky, být pořád ve střehu, jinak se k tobě přiblíží a cvak! Je po tobě. Pojď, puso.
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    KACHENNA: Víš, v jakým jsme stavu a musíš nám dát zrovna takovouhle zprávu. Nemohl jsi lhát?
    KACHENNA
    KACHENNA --- ---
    HNILOB: má nějaký zmutovaný holomor a popadl ji děsivý záchvat psychopatického běsnění.
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    SAKALICEK: Je to o tvým stvořiteli, doktorce Mametový...
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    DRASTICS: BDP, SDP? Co to je?
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    SAKALICEK: Na tuhle průpovídku bys neulovil ani mrtvýho koně bez mozku.
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    KACHENNA: Tak tomuhle fórku se budu smát celou zimu!
    KACHENNA
    KACHENNA --- ---
    FREEM: mazal si ze dveří, jako by ti hořela koudel za patama.
    FREEM
    FREEM --- ---
    KACHENNA: To já netušil. Myslel jsem, že je to reklama na Planetu opic..
    KACHENNA
    KACHENNA --- ---
    FREEM: Je zvláštní, že ženy takto postiženy nejsou. Ovšem až na ty, co prodávají v charitativních obchodech.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam