• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KEJNORED DWARF: KOMUNITA BRAMBOROVÝCH LIDÍ - tři milióny let na nyxu.
    PUBLICURINATION
    PUBLICURINATION --- ---
    HNILOB: Vynikající plán, Listere! Skvostný plán! Brilantní plán! A já si myslel, že tě to nenapadne, ovšem zřejmě napadlo. Dobře, tak já tu budu jen tak stát a přiblble se usmívat.
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    BURKHAR: Já bych se tím netrápil. Je to jen běžný očistný postup.
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    HNILOB: Zpravidla, lidé dobrých mravů, když se nudí a chtějí, aby se mí kamarádi odebrali domů, zpravidla nehrají Pepka námořníka na kazoo zasunuté mezi hýžděmi.
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    BURKHAR: Ea, to nic. Důležitý je charakter.
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    HNILOB: To lahodí mejm uším - Dave Lister, chlap se suspenzorem jako galaxie.
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    PUBLICURINATION: Hele, máš hlavu jako vodní meloun. Co s ní chceš dělat? Pomalovat ji žlutočerně a tvrdit, že hraješ zadáka za Tygry?
    PUBLICURINATION
    PUBLICURINATION --- ---
    HNILOB: Dámy a pánové - joha, joha, joha! Vítejte na naší show!
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    PUBLICURINATION: Hospoda, ano! Veřejný podnik, kde se lidé snaží dosáhnout pokročilého stavu mentální inkompetence opakovanou konzumací fermentovaných rostlinných nápojů.
    PUBLICURINATION
    PUBLICURINATION --- ---
    HNILOB: Možné, ale velmi nebezpečné. Pokud jde o vedlejší účinky, mohl byste se změnit v blábolajícího prosťáčka.
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    PUBLICURINATION: Jo, už tomu začínám rozumět.
    PUBLICURINATION
    PUBLICURINATION --- ---
    SCHUTTERSTEIN: Připadalo mi to, jako hrozné mrhání ho tam nechat, když by se tak bezvadně griloval.
    SCHUTTERSTEIN
    SCHUTTERSTEIN --- ---
    BURKHAR: Může mi někdo z vás vysvětlit, kde se tu do háje vzal dopravní kužel?
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    SCHUTTERSTEIN: Pokud se neprospim alespoň desetkrát denně, nemám dostatek energie na hlavní spánek dne!
    SCHUTTERSTEIN
    SCHUTTERSTEIN --- ---
    BURKHAR: Ne, nemyslím, že už by jste byl připraven na zrcadlo. Hezky krůček po krůčku.
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    MINERWA: Dneska vypadám opravdu k světu. Vypadat jen o chloupek líp, tak mě zakážou.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    A teď chci tu kočku a chci ji hned!!!
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    SCHUTTERSTEIN: My ho nechceme! Jděte pryč! Vemte si ho, můžete si toho otravu nechat.
    SCHUTTERSTEIN
    SCHUTTERSTEIN --- ---
    HNILOB: Nachystejte květináče, na Vánoce jsem zpátky. Nebo tak nějak.
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    PUBLICURINATION: Kam spěcháš? Máš snad domluvený nějaký důležitý oběd?
    PUBLICURINATION
    PUBLICURINATION --- ---
    HNILOB: Á, no, možná když trochu rozšířím klopy, nalepím pár flitrů a dám vycpávky...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam