• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KEJNORED DWARF: KOMUNITA BRAMBOROVÝCH LIDÍ - tři milióny let na nyxu.
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    KBN: „Ano, pane Arnolde.“ Ty seš naprostej tupec, víš to, Krytone?
    KBN
    KBN --- ---
    GAUNER: Ano pane Rimmere.
    GAUNER
    GAUNER --- ---
    DRASTICS: tys byl u vesmírnejch skautů?
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    DILDOO007: Počkej s tím. Já na téhle lodi zodpovídám za letový provoz. Já, pane Krytone, jsem ten, kdo říká: „Vypusťte skauta.“
    KACHENNA
    KACHENNA --- ---
    FREEM: Jsou jenom tři možnosti. Jsme pro ni nepřítel, jídlo nebo partner. Zabije nás, sežere nebo přeřízne. Buď ji přesvědčíme, že nejsme loď na jednu noc, anebo vezmeme roha. A to rychle, přátelé.
    FREEM
    FREEM --- ---
    KACHENNA: Přehnaně horlivý, zřejmě blázen. Pravděpodobně má víc zubů než mozkových buněk. Vyhlídky na povýšení: komické.
    DILDOO007
    DILDOO007 --- ---
    DRASTICS: Já ti jenom pomáhám !
    KACHENNA
    KACHENNA --- ---
    DRASTICS: Takovej pózer! Nosí furt bílý hadry a tu přiblblou obrovskou bílou čepici...
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    DILDOO007: My teď nechceme vědět, na co záhy narazíme. Nezamlouvej svoje faux-pas historkami o naší budoucnosti.
    DILDOO007
    DILDOO007 --- ---
    Spoiler Alert !
    First five minutes of the new Red Dwarf special, The Promised Land.
    via @davechannel
    https://twitter.com/i/status/1246014582339989506
    KBN
    KBN --- ---
    KACHENNA: hele pod postelí je tvůj ustřižený nehet. Nechceš ho taky přibalit?
    KACHENNA
    KACHENNA --- ---
    LOVE_DALI: To je jako se starým slepým ovčákem, který už dosloužil. Vezmeš ho do stodoly s nabitou kulovnicí a odpráskneš ho.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    KACHENNA: Ale, co teď budu dělat? Jsem, jsem naprogramovaný, abych jim sloužil
    KACHENNA
    KACHENNA --- ---
    LOVE_DALI: Měl jsi kapitána vidět! Nebyl by šťastnější, i kdybych mu přihrál dvě holky zápasící v kádi s fazolemi, vylovil je a podal mu lžičku. Ten byl šťastný jako blecha!
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    KACHENNA: Až to uvidí kapitán, jsi v koncích.
    KACHENNA
    KACHENNA --- ---
    LOVE_DALI: To nám promítali ve středu večer. Celý jsem to viděl.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    DRASTICS: McGruderová, krátký a nezávazný vztah s přebornicí lodi v boxu. 16.března, 7:31 až 7:43 večer.
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    LOVE_DALI: Dej si pozor, co říkáš o mamince! 
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    DRASTICS: Já vypadám pěkně, můj stín vypadá pěkně – parádní dvojka! Oba jsme k zulíbání!
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    LOVE_DALI: Ty jsi naprostý, naprostý … to slovo ještě nevymysleli, aby vystihli to, co doopravdy jsi, ale to jsi! A to naprostý, naprostý... tři tečky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam