• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KEJNORED DWARF: KOMUNITA BRAMBOROVÝCH LIDÍ - tři milióny let na nyxu.
    AMANT
    AMANT --- ---
    SCHWAB: Takže poker nebude.
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    Ty jsi vyhladil celou populaci týhle planety!?
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    KACHENNA: Budete mi to vyčítat, viďte? Tu jedinou chybu.
    KACHENNA
    KACHENNA --- ---
    DRASTICS: "Eso a Rampa". To vypadá jako ty dětské disneyovky s tím troubou Rampou McKvakem!
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    PUBLICURINATION: Jste dva - „Ahojko dvojko.“ A umějí si hrát - hraví kamarádi
    PUBLICURINATION
    PUBLICURINATION --- ---
    KACHENNA: Život bez kari, to je jako Laurel bez Hardyho, osamělý jezdec bez tamtoho indiána.
    KACHENNA
    KACHENNA --- ---
    PUBLICURINATION: Sedmitunový theropod indická jídla jíst nebude. Mají rádi maso. Pokud možno živé, bohatě zalité krví, s přílohou vnitřností a porcí krve navíc. Trochu jako Francouzi, řekl bych.
    PUBLICURINATION
    PUBLICURINATION --- ---
    DRASTICS: Karíčko.
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    KACHENNA: No jasně, ležák! Jediná věc, co rozpustí vindaloo!
    KACHENNA
    KACHENNA --- ---
    DRASTICS: Kruci, Rimmere, ty seš podělanej jako městskej chodník! Koukej to do sebe hodit!
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    KACHENNA: Co blázníš? Tohle ne, ježiši! Na tohle je moje břicho moc zesláblé!
    KACHENNA
    KACHENNA --- ---
    ELIAS: Ani omylem nepůjdu k těm chlupáčům kvůli někomu, kdo je přitažlivej míň než moje podpaží po turnaji v ping-pongu.
    ELIAS
    ELIAS --- ---
    PUBLICURINATION: Pokud tu nechcete zůstat a vzít si Kchachachach ach hachhachah...
    PUBLICURINATION
    PUBLICURINATION --- ---
    ELIAS: Tohle tričko, vpředu jen se dvěma fleky od kari, nosíš ho jen při slavnostních příležitostech. Jsi vyfintěný jako ženich!
    ELIAS
    ELIAS --- ---
    DRASTICS: Musíš se prostě připravit, ne? Jako bojový pilot, co čeká na bitvu. Kdyby sem teď vešla dokonalá žena – a dokonalou myslím jakoukoliv ženu s funkčními vaječníky – byl bys v háji.
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    KACHENNA: První dámská společnost za tři miliony let a já vypadám jako něco, co patří na hruď obryně. Do kosmu!
    KACHENNA
    KACHENNA --- ---
    DRASTICS: Rimmere, co to máš za účes?
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    KACHENNA: Nevidí mé dobré stránky, mou záludnost, prohnanost lišáka, to, jak ve chvílích, kdy jde do tuhého, dokážu najít nejlepší skrýš.
    KACHENNA
    KACHENNA --- ---
    DRASTICS: Ea, to nic. Důležitý je charakter.
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    AMANT: Pochopil jsem to až k tomu „prostě“.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam