• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KEJNORED DWARF: KOMUNITA BRAMBOROVÝCH LIDÍ - tři milióny let na nyxu.

Červený trpaslík - Zpátky na Zemi

139 hlasy od 139 respondentů

rozbalit záhlaví
      KACHENNA
      KACHENNA --- ---
      DRASTICS: Trochu se zasmějeme, dáme si kanastu nebo smíšené čtyřhry s Göringovými.
      DRASTICS
      DRASTICS --- ---
      HAR4NT: Napíšu si to do diáře: „12:30, oběd s BohemKACHENNA:
      KACHENNA
      KACHENNA --- ---
      HAR4NT: Nemáš právo štrachat se mi ve skříni.
      HAR4NT
      HAR4NT --- ---
      DRASTICS: Drž se svýho obvyklýho tipu. Škatulí s chmýřím na bradě, co nosej tři kabáty a držej v ruce síťovku.
      DRASTICS
      DRASTICS --- ---
      HAR4NT: Ne, tady musím začít, abych se stal jódlujícím bernardýnem.
      HAR4NT
      HAR4NT --- ---
      Do kosmu, ten nám tu scházel, Glen Miller, co nás unudí k smrti svou „Pennsylvania six-five thousands."
      DRASTICS
      DRASTICS --- ---
      HAR4NT: Nevidí mé dobré stránky, mou záludnost, prohnanost lišáka, to, jak ve chvílích, kdy jde do tuhého, dokážu najít nejlepší skrýš.
      HAR4NT
      HAR4NT --- ---
      No, jak je vidět, jsem tu zbytečný, protože v současné době celé operaci schopně velí android, který byl stvořen k mytí záchodů. Takže mě z toho vynechte, kapitáne Pisoáre.
      MINERWA
      MINERWA --- ---
      HNILOB: Protože jsem mu to poručila.
      HNILOB
      HNILOB --- ---
      MINERWA: Proč ho nikdy neslyšíme citovat direktivu, která jasně stanoví, že si „člen posádky nesmí čistit zuby E-strunou ze své kytary poté, co zasviní postel nadřízeného obsahem svého sendviče“? To nikdy neslyšíme, že?
      MINERWA
      MINERWA --- ---
      HNILOB: To je dvojhvězda!
      HNILOB
      HNILOB --- ---
      MINERWA: V jednu chvíli hvězda, která roztáčí vlastní kolo štěstěny z tolika eidamu, kolik se jen vejde do jeho tvářiček a najednou - by pes po něm neštěk`.
      MINERWA
      MINERWA --- ---
      HNILOB: : Nevim vůbec, co se zvrtlo. Kryton neříkal, že nás zaveze do jinýho času.
      HNILOB
      HNILOB --- ---
      MINERWA: Se svým bývalým manželem Garym, mým obchodním rivalem? O čem to mluvíš?
      MINERWA
      MINERWA --- ---
      HNILOB: A co když by chtěla někoho jinýho?
      HNILOB
      HNILOB --- ---
      KACHENNA: tak ja tu budu jen tak stat a priblble se usmivat.
      KACHENNA
      KACHENNA --- ---
      HAR4NT: Já jsem tak úžasnej, že pro zajíčky je na mě v celým vesmíru půlroční pořadník.
      HAR4NT
      HAR4NT --- ---
      HNILOB: Nejde jen o tvou stravu. Ale o tvé zdraví vcelku. Přiznej si to. Jíš svinstvo. Vůbec necvičíš. Kouříš. Piješ. A popravdě začíná to být vidět.
      HNILOB
      HNILOB --- ---
      HAR4NT: Já ti nevěřím, Listere. Je v tom fígl. Pokaždé máš lepší výhru. Posledně jsi dostal zlaté náramkové hodinky a já jednu holínku a krabičku se sto tampóny, které ve tmě svítí.
      HAR4NT
      HAR4NT --- ---
      FREEM: Jistě ji ohodnotí pěti kadibudkami.
      FREEM
      FREEM --- ---
      HAR4NT: Určitě k tomu přihlédneme při budování strategie.
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam