• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KEJNORED DWARF: KOMUNITA BRAMBOROVÝCH LIDÍ - tři milióny let na nyxu.
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    KACHENNA: Tys nebyla na mojem posledním mejdanu, viď?
    KACHENNA
    KACHENNA --- ---
    PIKKMA: Já vim, že to byl šílenej transvestita, ale aspoň bysme si mohli zatrsat!
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    KACHENNA: Ale já za to nemůžu. Šlo to s nim ňák sfouknout, kdyby si to celý nezmršil.
    KACHENNA
    KACHENNA --- ---
    PIKKMA: Co?! Ano, mami, připravuju si aktovku. Kde to jsem? Kolik je hodin?
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    KACHENNA: Až jednou napíšu průvodce po cvokárnách, tahle dostane nejvíc bodů.
    KACHENNA
    KACHENNA --- ---
    HAR4NT: Napsali jsme tam "Uroboros" jako vysvětlení! Jsem svůj vlastní otec... a Chris, moje bejvalá holka, je moje máma!
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    KACHENNA: Nech toho, byla jsem zkouřená, totálně mimo!
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    KACHENNA: Smrt nebo slávu. Jasný?!
    KACHENNA
    KACHENNA --- ---
    HAR4NT: Psirény použily svůj důmysl jen v míře potřebné pro přivábení Kocoura a zabralo to. Kdybychom ho nezadrželi, plazil by se teď bez mozku na jednom z těch asteroidů a snažil se napsat: "Bože, jsem to ale osel!" obsahem vlastních střev.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    PIKKMA: Tak co jsem měl říct? „Bez obav, já jsem mazák, co doloval svinstvo z automatu na polívku! O vesmíru nevíme ani fň, ale máte-li ucpanou trysku, jsme vaši hoši!“?
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    HAR4NT: Omluvte mne pane, už půjdu. Toto je zcela očividně velmi soukromá rodinná záležitost. Neznám už žádnou rybu, kterou bych Vám vmetl do tváře, tak půjdu tryskem pryč.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    PIKKMA: Kam spěcháš? Máš snad domluvený nějaký důležitý oběd?
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    HAR4NT: No, i když je příjemné poslouchat o tvých pěti stoletích utrpení, měli bychom plánovat, jak vzít roha.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    PIKKMA: To bych si radši pomazal genitálie rybí pastou a strčil je do tůňky plné piraní.
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    HAR4NT: Tak hele, brácho, jestli to slovo budeš chtít použít znovu, tak jenom po hláskách.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    PIKKMA: To bude trochu problém, protože já od slepic rozkazy neberu.
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    HAR4NT: Než vám bude přidělen očistný kód, dodržujte prosím všechna bezpečnostní nařízení! K vaší skupině budou doručeny eskortní boty.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    Zejtra začne novej den. Nová stránka, která ještě nebyla napsaná. Co se stane v budoucnosti, je na mně a ne na předurčenejch osudovejch blábolech. Takže nashle.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    PIKKMA: Já se vrátím, puso. A zůstaň zkažená.
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    HAR4NT: Ale mě nezajímá, co to bylo za model. Kvůli vysavači to člověk přece nemá dvakrát takový. Udělej pro sebe něco a změň se zpátky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam