• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KEJNORED DWARF: KOMUNITA BRAMBOROVÝCH LIDÍ - tři milióny let na nyxu.
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    Pánové, dámy! Dejte nástup na inspekci v 15:00. Společně s mým pobočníkem Krytonem z vás udělám nejbojovnější, nejlépe vycvičenou armádu, která kdy poctila bojiště!
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    No, díky Bohu za to. Tak, podle mě máme pouze dvě možnosti, za prvé: Chytit to a zabít; nebo za druhé: Utéct. Kdo je pro dvojku?
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    HNILOB: Jak chceš, Listere, ale měj na paměti, že tenhle disk je přímá cesta do pekel.
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    PIKKMA: Hypoteticky by nemělo být složité vyvolat jeho původní podobu. Musíme jen najít správný kód.
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    HNILOB: Vidíš? Je úplně zvrhlý...
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    FRK_R23: Kruci, Rimmere, ty seš podělanej jako městskej chodník! Koukej to do sebe hodit!
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    PIKKMA: Hele, nechceš snad po mně, abych se díval, jak servíruješ „Kuře chaucer“ v bažantovi?
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    SCHWAB: Vidíš to jen z jedný stránky, Rimmere. Ty taky nejseš ctnost sama a není lehký s tebou žít.
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    Ále, Listy, Listy! Není to snad čistička splašků, co máš v kalhotách? Nebo se náš chlapeček bojí?
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    PIKKMA: Hele, už mě tady svrběj nohy. Tu hračku máš, tak rychle pryč, než nás ty svatoušci uvězněj na večeru filozofování a sebemrskačství.
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    FRK_R23: Podívej, musíš pochopit, že jak tak cestujem křížem krážem historií, tak přirozeně chceme vyzkoušet to nejlepší ze všeho.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    To se vám povedlo. Co chystáte teď? Žonglování s atomovkou?
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    K tomuhle jsi musel mít sakra dobrý důvod...
    M0RF
    M0RF --- ---
    RIMMER: (Tlačící) Pojďme si to ujasnit. Jestli nás chytí, tak jsme vyřízení. Nicméně, když nás nechytí, ale ta loď se zhroutí i s námi, tak jsme vyřízení. Na druhou stranu, jestli nás nechytí a ta loď se s námi čirou náhodou nezhroutí, ale my nenajdem palivo, tak jsme vyřízení.

red dwarf kviz - na co rimmer tlaci:
    a) na kocanskou
    b) na listera
    c) na cinsky koule
    d) na zachode
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    PIKKMA: Co vyšiluješ? Hej, je ti něco? Vypadáš nervózně.
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    FRK_R23: Neboj, já už na něco přijdu. Nejspíš v tom bude figurovat voda, železná tyč, nabíječka a čtyři tisíce voltů stejnosmětnýho proudu.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    PIKKMA: Takže, a možná se zeptám trochu hloupě, asi nemáte zrovna v lásce jízdu na koni nebo balet.
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    FRK_R23: Ale já čekala, že o tyhle věci se postaráš sám. O tohle se staraj mužský. Tohle je jejich problém. To mužský čeká ta agónie při porodu.
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    FRK_R23: Jo, ale bejval jsem čtvrtořadej póvl a vyšvih` jsem se vo dvě třídy vejš.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    HNILOB: My jsme tady zavrhli model rodiny v pětadvacátém století, když naši vědci prokázali, že za všechny problémy a neurózy mohou naši rodiče.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam