• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KEJNORED DWARF: KOMUNITA BRAMBOROVÝCH LIDÍ - tři milióny let na nyxu.

Červený trpaslík - Zpátky na Zemi

139 hlasy od 139 respondentů

rozbalit záhlaví
      HAR4NT
      HAR4NT --- ---
      FRK_R23: Brýtro, Listere. Jak se žije v hippiovském nebi, ty těhotný lenochode smradlavý? Jakýpak je na dnešek plán? Flákání po ránu, potom lehárko odpoledne a pak si dáchnout před hlavní večerní zevlovačkou? Ó bože, ty jsi ostuda lidstva.
      FRK_R23
      FRK_R23 --- ---
      HAR4NT: A, už to začíná. Já to věděl.
      HAR4NT
      HAR4NT --- ---
      FRK_R23:
      SCHWAB:
      Nejdřív rozcvičku!
      FRK_R23
      FRK_R23 --- ---
      SCHWAB: Máte jen lehkou amnézii. To je zcela běžné po dlouhém období spánku. To víte, prospal jste víc jak dvě stě let.
      SCHWAB
      SCHWAB --- ---
      PIKKMA: To je... to je... to je... pomocník tasmánského policisty mimo službu.
      PIKKMA
      PIKKMA --- ---
      FRK_R23: co to je?
      FRK_R23
      FRK_R23 --- ---
      VLAKODLAK: Pan Rimmer. Pane Bože, jeden z hologramů starého typu, ani jsem nevěděl, že ještě existuje.
      VLAKODLAK
      VLAKODLAK --- ---
      omlouvám se, jestli vám budu připadat hloupější, než syn vesnického idiota a televizní rosničky, ale filtr jsem zkusil: bo skončilo uložto nějak mi chybí díly v češtině od 11té série, nevíte, kde sosnout/koupit?
      HAR4NT
      HAR4NT --- ---
      HNILOB: Nejdřív rozcvičku!
      HNILOB
      HNILOB --- ---
      FRK_R23: Koukej, jak to tu vypadá! Proč nikdy neuklidíš, když se střídáme?
      FRK_R23
      FRK_R23 --- ---
      PIKKMA: To je velice dobrý nápad, pane.
      PIKKMA
      PIKKMA --- ---
      FRK_R23: Kingu, kašli na ty břídily, jde se na flám!
      FRK_R23
      FRK_R23 --- ---
      MATHES: Dokážu přistupovat k problému tvůrčím způsobem, místo toho, abych se držel vyšlapaných cestiček. A proto jsou lidé lepší než stroje.
      MATHES
      MATHES --- ---
      PIKKMA: Hlavně že se mnou už mluvíš. Já věděl, že se udobříme.
      PIKKMA
      PIKKMA --- ---
      HAR4NT: Tedy ještě před pár minutami bych řekl, že pravděpodobnost je nula na druhou.
      HAR4NT
      HAR4NT --- ---
      PIKKMA: Nejdřív rozcvičku!
      FRK_R23
      FRK_R23 --- ---
      PIKKMA: Mluvíš o tom, jako by šlo o nůžky na keře nebo o sekačku na trávu.
      PIKKMA
      PIKKMA --- ---
      FRK_R23: Navrhuju vlítnout na něj a sejmout ho!
      FRK_R23
      FRK_R23 --- ---
      SCHWAB: Slavný soude! Vidíte tady muže. Muže, který skládal a propadl u důstojnických astronavigačních zkoušek nejméně třicetkrát. Tento nešťastník, tento hlupáček, tato parodie na muže...
      SCHWAB
      SCHWAB --- ---
      Jsem výjimečně hodný, vysloveně milý, vřelý, ohleduplný, ale ze všeho nejvíc hodný.
      FRK_R23
      FRK_R23 --- ---
      PIKKMA: Podivej se, za ty houby se vážně omlouvám, krucinál. Já to neodhad... nejsem přece nezodpovědnej hajzlík. Když se to tak vezme, tak jsem vlastně slušnej chlap.
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam