• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KEJNORED DWARF: KOMUNITA BRAMBOROVÝCH LIDÍ - tři milióny let na nyxu.
    BAILAMARCIA
    BAILAMARCIA --- ---
    HNILOB: Je to moje zaměstnání! To já si odskáču, jestli přijde důstojník, objedná si slepičí polévku a dostane rybízový likér s pudinkem, dvojitou šlehačkou a cukrem!
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    BAILAMARCIA: Nebuď směšný, vyhlídka na to, že bude ovládat pár knoflíků, na něj asi dojem neudělá.
    BAILAMARCIA
    BAILAMARCIA --- ---
    FATALLUBA: V dnešní době můžeš provést odvodnění.
    FATALLUBA
    FATALLUBA --- ---
    BAILAMARCIA: Ušetřím ti námahu. Ty jsi naplánovala Pallisterovu vraždu. Odbouchla ho tvá sestra Maxine. Vzala jsi to na sebe, protože jsi věděla, že ti poskytnu alibi. Proto jsi po mně celou tu noc tak vyjížděla. Udělala jsi ze mě pěknýho vola.
    BAILAMARCIA
    BAILAMARCIA --- ---
    FATALLUBA: Ale já nejsem pomstychtivý člověk, takže nemíním žádat trest smrti.
    FATALLUBA
    FATALLUBA --- ---
    BAILAMARCIA: Podívej, co mi provedl. Je ze mě Duane Dibbley - největší trdlo pod sluncem.
    BAILAMARCIA
    BAILAMARCIA --- ---
    FATALLUBA: Já bych to nebral tak osobně, všichni jsme na tom stejně. Každý z nás si připadá hloupě, jako vyždímaný kus hadru.
    FATALLUBA
    FATALLUBA --- ---
    HNILOB: To stačí. Vyhlašuji direktivu 68250
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    FATALLUBA: To už je dávno. Tenkrát jsem měl jen patnáct liber.
    FATALLUBA
    FATALLUBA --- ---
    BAILAMARCIA: K humrovi byste chtěl hnědý kečup ? :-O
    BAILAMARCIA
    BAILAMARCIA --- ---
    FATALLUBA: Už dost hloupých řečiček. Banket začíná.
    FATALLUBA
    FATALLUBA --- ---
    PUBLICURINATION: Bez důstojnický zkoušky se nehneš a ty zas rupneš, protože budeš úúúplně dutej!
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    PUBLICURINATION: U člověka lze tvé chování považovat za tvrdohlavost.
    PUBLICURINATION
    PUBLICURINATION --- ---
    FRK_R23: „Má neuvěřitelná kariéra, admirál A.J. Rimmer“.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    PUBLICURINATION: No tak se prostě změníš. Budeš dělat, co budeš chtít. A přestaneš dělat každýmu poskoka.
    PUBLICURINATION
    PUBLICURINATION --- ---
    FRK_R23: Jenom se snažím, abych byl k něčemu. Abych dělal každodenní věci, které většina lidí považuje za samozřejmé.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    PUBLICURINATION: No... nevím jak nepřítele, ale mě byste opravdu vyděsili k smrti! Tak to rozjedeme, přátelé.
    PUBLICURINATION
    PUBLICURINATION --- ---
    FRK_R23: Já ho zabil. Ča-ča-ča...
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    FROSTACK: Jak chceš! Když to nepude po dobrém... Rasputine, přines vědro slizkých žab a sundej mu kalhoty!
    BAILAMARCIA
    BAILAMARCIA --- ---
    FATALLUBA: No ovšem, když narazíme na překážky, půjdeme si hezky poplakat do kouta.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam