• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KEJNORED DWARF: KOMUNITA BRAMBOROVÝCH LIDÍ - tři milióny let na nyxu.
    FATALLUBA
    FATALLUBA --- ---
    HNILOB: Hm, ještě zdaleka není konec!
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    BAILAMARCIA: Takže poker nebude.
    BAILAMARCIA
    BAILAMARCIA --- ---
    HNILOB: Nevím, poškodilo to přístroj na hlášení škod.
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    PIKKMA: Chrissie, kde je kapitánova kancelář?
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    BAILAMARCIA: Ale ještě k tomu nedošlo. Mělo by dojít k tomu, že k tomu v budoucnu dojde, ale ve skutečnosti ještě nedošlo k tomu, že k tomu došlo.
    BAILAMARCIA
    BAILAMARCIA --- ---
    FATALLUBA: No, v podstatě se nacházíme ve slepé linii času. Oživení toastovače, to jak jsme z Holly udělali génia - nic z toho se nestalo.
    FATALLUBA
    FATALLUBA --- ---
    SCHWAB: Přátelé, dnešek je dnem smutku i radosti zároveň. Smutku, protože nás George opustil a radosti, protože je George zase s námi, i když jen jako hologram. Ty, kteří se s ním ještě nesetkali, žádám, aby se k němu chovali jako k normálnímu člověku, protože on je v každém ohledu jako George. Ano, má Georgeovu osobnost, jeho vědomosti i zkušenosti. Ovšem nemůže nic zvedat, ani se ničeho dotýkat, takže vás žádám, abyste plnili jeho prosby a prosím vás, dávejte si pozor, ať nechodíte skrz něj a to ani ve spěchu! Děkuju vám.
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    BAILAMARCIA: Dom Perignon, ročník ´44. V půllitru, jak jste si přál.
    BAILAMARCIA
    BAILAMARCIA --- ---
    FATALLUBA: V den smrtozenin máš nárok na všechno.
    FATALLUBA
    FATALLUBA --- ---
    SCHWAB: Ty sis natočil svojí smrt?
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    FATALLUBA: Většinu toho času jsem mrtvý!
    FATALLUBA
    FATALLUBA --- ---
    BAILAMARCIA: Vidíš to jen z jedný stránky, Rimmere. Ty taky nejseš ctnost sama a není lehký s tebou žít.
    BAILAMARCIA
    BAILAMARCIA --- ---
    FRK_R23: Myslíš šutr?
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    BAILAMARCIA: Třesky plesky, kamaráde.
    BAILAMARCIA
    BAILAMARCIA --- ---
    FRK_R23: Už na něj leze počítačová senilita.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Vzpomínám si, jak jsem se prvně opil. Na školním vejletě v Paříži. Vyžahnul jsem pár flašek červenýho patoku a pak jsme šli na Eiffelovku. Nahoru jsem se vyškrabal, ale pak už to chtělo ven. Zřejmě to přistálo na Montmartru. To je přes deset kiláků! Říká se, že to ňákej pouliční malíř prodal texaskýmu turistovi, řekl mu, že je to pravej Jackson Pollock!
    FATALLUBA
    FATALLUBA --- ---
    FRK_R23: I lumík miluje skály. Souhlas!
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    FATALLUBA: Ah, tak neblázni a pojď si vážně promluvit. My jsme si s tímhle nezačali a možná TEĎ!, že přišla chvíle, abychom se dohodli.
    FATALLUBA
    FATALLUBA --- ---
    FRK_R23: Takže ti nevadí jaká jsem - schizofrenická, masová vražedkyně a famme fatale?
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    HNILOB: Dyť seš fňukna, zbabělec, tupoun, ufňukánek, neurotik, křivák a ubožák a hlavně velkej kus vola. Neuraž se, ale vrať se na zem. I eunuch má větší koule než ty.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam