• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KEJNORED DWARF: KOMUNITA BRAMBOROVÝCH LIDÍ - tři milióny let na nyxu.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    BAILAMARCIA: Hele, jestli myslíš mučit, tak řekni slovo „mučit“, já to unesu!
    BAILAMARCIA
    BAILAMARCIA --- ---
    FRK_R23: Pojďme si to ujasnit. Jestli nás chytí, tak jsme vyřízení. Nicméně, když nás nechytí, ale ta loď se zhroutí i s námi, tak jsme vyřízení. Na druhou stranu, jestli nás nechytí a ta loď se s námi čirou náhodou nezhroutí, ale my nenajdem palivo, tak jsme vyřízení.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    BAILAMARCIA: Pane, dostal jsem výsledky chemického rozboru. Zjistil jsem v blízkosti nepatrné množství kysličníku milénia.
    BAILAMARCIA
    BAILAMARCIA --- ---
    Já to nechápu. Prošli jsme nereálnem, a všechno je normální. Všechny systémy fungují a všichni tři jsme tady...
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Tak, a já myslím, že bychom mohli začít rovnou. Víte, z čeho je mi u Listera opravdu na blití? Kvůli čemu mám hroznou chuť vypíchnout mu obě oči? Kvůli všemu! Tak je to. Vůbec nejvíc kvůli jeho příšernému, švitořivému optimismu. A náš Kocour je nesnesitelný pošuk. A Kryton? Jestli se sebou něco neudělá, tak mu přicvaknu dráty na jeho bradavky a usmažím ho jako královského sumce. No, a hned se tu dá dýchat. Nevím jak vám, ale mně se dost ulevilo. Děkuji za vaše příspěvky. Nashle při příští debatě, pánové. Báječné.
    BAILAMARCIA
    BAILAMARCIA --- ---
    FATALLUBA: Díval ses za ledničku? Když něco nemůžu najít, je to skoro vždycky tam.
    FATALLUBA
    FATALLUBA --- ---
    FRK_R23: A viděl snad někdo tu legendární brožuru s direktivami Vesmírného sboru?
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    FATALLUBA: No, nemíním zpochybňovat virový screening, který provedl automatický uklízeč záchodů, ale musím vás upozornit na direktivu Vesmírného sboru 595.
    FATALLUBA
    FATALLUBA --- ---
    FRK_R23: Důvěřujte mi, pane. Brzy uvidíte, proč jsem to dělal.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    BAILAMARCIA: Známky primitivního humoru. Ten člověk ví něco o ironii, satiře a imitaci. Možná, že s trochou péče by zvládl i jednoduché úkoly.
    BAILAMARCIA
    BAILAMARCIA --- ---
    STORMMATE: Ty vypadáš jako okousaná tužka s gumou na konci.
    STORMMATE
    STORMMATE --- ---
    BAILAMARCIA:Radši to, než vypadat jako Tina Turnerová!
    BAILAMARCIA
    BAILAMARCIA --- ---
    FATALLUBA: Já radši kuře.
    FATALLUBA
    FATALLUBA --- ---
    BAILAMARCIA: Ani muffina! My tady nemáme rádi muffiny! Nechceme žádný muffiny, ani toasty, koláčky, žádný žemle, briošky, bagety, ani buchty, žádný veky, ani loupáky a palačinky, bramborový placky, žádný teplý jidáše a už vůbec ne nějaký pitomý lívance!
    BAILAMARCIA
    BAILAMARCIA --- ---
    FATALLUBA: Tak ty tedy nechceš toust?
    FATALLUBA
    FATALLUBA --- ---
    Stalo se něco hroznýho. Ztratil jsem korunku.
    BAILAMARCIA
    BAILAMARCIA --- ---
    FATALLUBA: Asi jsem měla systém v mnoha ohledech přeorganizovat.
    FATALLUBA
    FATALLUBA --- ---
    BAILAMARCIA: Co budu dělat? Kari byla moje jediná radost. S ním jsem byl normální kluk. Ne ubožák, co vězí ve vesmíru, bez ženský, bez naděje, bez kari.
    BAILAMARCIA
    BAILAMARCIA --- ---
    FATALLUBA: Vemte ho něčím po hlavě!
    FATALLUBA
    FATALLUBA --- ---
    BAILAMARCIA: A pak si můžu sehnat kari ?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam