• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HAWLISDomácí zprávy a komentáře - co se stalo, co se děje a co bude dál
    JESSIEATREIDES
    JESSIEATREIDES --- ---
    CAIDEL: a co konkrétně ti vadilo na motejlově závěrech v kauze CzechTek?
    VLASTIS
    VLASTIS --- ---
    to je frajer:o)
    ESORIMMER
    ESORIMMER --- ---
    CAIDEL: to je zaklad popularity ;)
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    Já třeba zrovna s Motejlem příliš spokojen nejsem. Institut ombudsmana je jistě přínosný, ale leckdy se se závěry této instituce/osoby příliš nestotožňuji (kauza CzechTek např...). Zdá se mi, že je respektován, protože tam je a působí rozumně, ale vlastně nikdo neví, co pořádně udělal/aktuálně dělá a kdyby se to vědělo, možná by lidi takovou radost neměli (no, ono v průzkumech popularity často vysoko figuruje někdo, kdo je tam setrvačností a vlastně žádnou činnost nevykazuje, viz. Parkanová).
    RCR
    RCR --- ---
    TOMAS: Zjistil, ze ve vrcholove politice ho nikdo nedela nic udelat. Uz tam IMHO znova nepujde ani kdyby mel moznost.
    TOMAS
    TOMAS --- ---
    RCR: "Je ale vysoce nepravdepodobne, ze by sel do vrcholne politiky"..... ehm, zjisti si, co delal pred ombudsmanem....
    RCR
    RCR --- ---
    TOMAS: Pokud by se v tom dovedl neplacat, cemuz, pokud by se v takove pozici mel ocitnout verim, tak by mi nezbylo nez mu duveru ponechat. Je ale vysoce nepravdepodobne, ze by sel do vrcholne politiky. Vazim si nejen jeho funkce ale i jeho formy vykonu te funkce.
    TOMAS
    TOMAS --- ---
    RCR: "To je celkem jedno, je to clovek ..." vazil by sis ho, i kdyby dnes byl jeden z predsedu kterekoliv parlamentni strany a placal se v tom sestavovani funkcni vlady jako ostatni??? pokud ne...
    pak si nevazis motejla, ale funkce kterou zastava....
    RCR
    RCR --- ---
    LEGI: To je celkem jedno, je to clovek na svym miste, kteryho si proste vazim, narozdil od tech dvou ...
    RCR
    RCR --- ---
    MUCKER: nezavidim, jen si myslim, ze bychom meli bejt spravedlivi a dat sanci nakrast si nekomu, kdo este u koryta nebyl. nic vic. Ono celkem plati, ze s jidlem roste chut a ze se tedy krade postupne kazdym rokem vic a vic.
    LEGI
    LEGI --- ---
    bohužel Motejl je úředník, nikoli politik ve smyslu prosazování ideologie v praxi
    LEGI
    LEGI --- ---
    RCR: no ten Topolanek vyznel tak nejak znouzecnostne, toho sem si s dovolenim dovolil nepocitat :)

jo na Motejlovi a Schwarzenbergovi bysme se shodli
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    achjo ty vase nakradeny miliony furt. nezavid neasi
    RCR
    RCR --- ---
    LEGI: Jak jsem psal, rozhodne bych nad nimi radeji videl Topolanka. Takze 50% jsem s prominutim splnil uz predtim, zkusim tedy jeste druhe jmeno. Treba ten Schvarzenberg? Jasne ten neni dost zanmej, tak Motejl? Jo ten zas nema zadny prusery. Tak kdo? Ja uz nevim, nekdo komu nevisi z kapes nakradeny miliony, aspon to.
    LEGI
    LEGI --- ---
    RCR: este jednou - neptal sem se, koho bys tam nechtel, koho z nich nemas rad
    ptal sem se, koho by sis tam predstavoval

a ke svému druhému pokusu se pripravi...
    rcr
    RCR
    RCR --- ---
    LEGI: Proc, dyt je s nim sranda...
    RCR
    RCR --- ---
    LEGI: Bem a Cunek? To fakt ne, to uz mi v poslednich dnech pripada prijatelnej i ten Topolanek. Bem presne jak rika Topol zkousi zavadet podezrele praktiky nacvicene na magistratni urovni vejs - je to tedy jeden nejvetsich hajzlu co tam nahore mame. Cunek? Dosti rozporuplna postava, tak pomohl tem romum z pruseru za kterej si muzou jen oni sami, nebo jim ho nejdriv pripravil a by pak vypadal jako lidumil a nevyslo mu to?
    LEGI
    LEGI --- ---
    RCR: a teď pro změnu pozitivně - koho by sis tam představoval ty?
    RCR
    RCR --- ---
    http://www.novinky.cz/domaci/nejoblibenejsi-politickou-je-stale-parkanova_105608_a4odq.html
    Parkanova mi az tak nevadi, ale ty dva gentlemani za ni me trochu vyvadeji z miry...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam