• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HAWLISDomácí zprávy a komentáře - co se stalo, co se děje a co bude dál
    LEGI
    LEGI --- ---
    jo a Korecký z Týdne je ten druhej, s vlasama, bez brejlí :)
    PJGEPR
    PJGEPR --- ---
    E42: no nezaprel CEP no ... ted to vyvazili socanem :)
    take mi prisel zpravodajsky prenos celkem korektni
    LEGI
    LEGI --- ---
    konkrétní ména plíz.. ženská z VŠE je Vladimíra Dvořáková, dva komentátoři jsou Macháček z Hosopdářek a nevim kdo byl ten druhej.. a mladej konzervativec?
    E42
    E42 --- ---
    VANEK: To mě docela překvapil. Železnej mi sice taky dlouhodobě leze krkem, ale v dnešním zpravodajstvím jsem rozhodně žádný podrazy na Klause nezaznamenal. A naopak třeba ty dva český komentátoři ve studiu byly viditelně spíš proklausovský. Ta ženská z VŠE mchm mluvila velice chytře, to ten mladej konzervativec byl chvílema trochu komik :)
    LEGI
    LEGI --- ---
    tak v Ove se hraje Davis Cup zejo, takze Mirek to ted musi vzit letadlem, aby to stihnul..
    VANEK
    VANEK --- ---
    Topolánek nadává na ČT, že manipulovala - "já musím říct, Jakube Železný, že speciálně váš způsob komentování mě opravdu nenadchnul. Děkuji", odchází - a na noční přerušení.
    KUKUSHKA
    KUKUSHKA --- ---
    _BENNY: proti Klausovi a zdrzeli se hlasovani, co se tyce Svejnara. Chteli to timhle tahem zablokovat a to se jim taky povedlo...
    FANTAIL
    FANTAIL --- ---
    to je děs ta vláda.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    a komunisti nehlasovali pro nikoho
    VANEK
    VANEK --- ---
    ČT: Neoficiálně nikdo nezvolen - Klaus 139, potřeboval 140 (jen, kvůli absencím).
    VANEK
    VANEK --- ---
    Hlasuje Senát, pomaloučku...

CD0M3: Samozřejmě; ale na jednom konzistentně... Ono taky navíc ČT má značný rozdíl kabel/anténa; prý že se kvůli zpoždění satelitním přenosem zpožďuje i terestrický, ale kabelovky se většinou nenamáhají.
    CD0M3
    CD0M3 --- ---
    VANEK: tak bych to nebral, i vysilani z jednoho webu se muze na dvou pocitacich vedle sebe lisit o desitky sekund :) obzvlast pikantni to bylo pri posledni zimni olympiade :))
    VANEK
    VANEK --- ---
    A idnes.tv má týž záběr, ale o pár vteřin před ČT24 :-)
    VANEK
    VANEK --- ---
    Tak třetí kolo už jede.
    CD0M3
    CD0M3 --- ---
    SARKA: tak vlcek uz se snazil rozhodnout volbu tim svym vcerejsim "logickym" postojem, ze kdyz si neodhlasujeme tajnou, tak z toho plyne verejna. zvlast prof. zlatuska byl se svou pouckou o vylouceni tretiho vice nez smesny.
    SARKA
    SARKA --- ---
    Vite nekdo, jak je to upraveno v tom jednacim radu? Pusobi to na me, ze v podstate ten, co tu schuzi vede, muze ovlivnit vysledek tim, jak bude narizovat prestavky..
    KUKUSHKA
    KUKUSHKA --- ---
    Presne...verejna volba akorat prispela k zakulisnim intrikam a vcera to ukonceni byl strategickej krok, aby stranicky sefove mohli na schuzich vynadat oveckam, co nebyly loajalni...nevolno se nedela jenom politikum,/
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    SARKA: bingo. kdyby to vcera Hasek neprerusil, nemusel si dnes nikdo stezovat, ze probihaji nejake zakuslisni machinace...
    SARKA
    SARKA --- ---
    hroutit ani "hroutit" ..
    SARKA
    SARKA --- ---
    kdyby to vcera na popud SOC-DEM neskoncilo / kdyby volba nebyla verehna .. tak se nikdo hroutit nemusel, zejo ;o)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam