• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HAWLISDomácí zprávy a komentáře - co se stalo, co se děje a co bude dál
    VIR_KENNY
    VIR_KENNY --- ---
    malem jsem si nevsiml, ze se snazis za kazdou cenu najit nejqakou omluvu pro Langera a bagatelizovat to, ze je to proste peknej *********** *******
    ORTIGA
    ORTIGA --- ---
    Malem jsem si nevsiml, ze jen provokujes. Osobni vypady si odpust, na ty jsem haklivej zas ja.
    VIR_KENNY
    VIR_KENNY --- ---
    jj. jak ti policajti, jak rikali tem zbitejm na ulici - muzete si za to sami, proc chodite takhle provokativne obleceny...

je to jasny... zname Bursika... jojo...

Kuciii, tim proste to buranstvi langerovo a mnohejch ODSaku vubec stejne nezamaskujete.... ani tim svym...
    ORTIGA
    ORTIGA --- ---
    Pockej pockej, bavime se porad o tom jejich rozhovoru, ktery zachytila pokoutne televize a cast ho odvysilala? Rozhovoru mezi Langrem a Bursikem? Nebo jsi to slysel ve verejne rozprave? Ted nechapu o co ti jde a proc to ze me dela lidoveho pravicaka ;]
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    Bursik se tvaril ze moc dobre vi o co jde
    VIR_KENNY
    VIR_KENNY --- ---
    aha, takze picovani ministra na volbe prezidenta je v poradku, pac napadenej se nechova jako buran..:))))
    (Bursik s tim nema probuh co delat i kdyby s tim neco spolecnyho mel, spis zase jde o reakci na nejakou pletichu).

Och, i ty lide lidove-pravicovy :))))
    ORTIGA
    ORTIGA --- ---
    Predne teda zalezi, co mysli za cernoty a kdo pujde brucet, zejo. Dokud neni jasny o cem vlastne mluvil, tak je to jen vytrzena cast rozhovoru ... a potud je to naprosto v poradku. Bursik evidentne vedel o cem je rec a ani se moc nebranil. Takze to beru jako rozhovor do kteryho by mi nic nemelo bejt, ale jsem zvedavej co zatim stoji. S postem ministra a verejne cinne osoby to ale nema v tuhle chvili co delat.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    (zkonstatovala jsem, ze nema cenu vas ted krotit :))
    VIR_KENNY
    VIR_KENNY --- ---
    a) - Paroubek je paroubek, to je kapitola sama pro sebe
    b) - resim tu ted Langer a jeho vystup na Bursika
    c) - bejvam haklivej dost na to, kdyz nekomu neco vyctu a on (nebo nekdo ve snaze ho branit) mi odpovi - tamdlecten to dela taky a vic. Nechtelas doufam neco takovyho naznacit, ze ne? ...vy zase bijete cernochy...
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    VIR_KENNY: Hysterky má pravidelně Paroubek, ne? Taky je Klémovi dost podobný...
    VIR_KENNY
    VIR_KENNY --- ---
    tak jako tak od ministra vnitra tohle neni zrovna vhodny. Ani ne to slovo prdel, ale to o tom bruceni.
    Ja si picovat dovolit muzu :), ale ja nejsem verejne cinna osoba.

A vite kdo posledni se takhle neumel chovat a mel tyhle hysterky? Gotwalld (pak pozdejsi bolsansky vklady nepocitam, to uz bylo programove lidovy :)))
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    VANEK: ja si to taky sjizdel nekolikrat, a to R tam pro zmenu neslysim. ale kvalita zaznamu neni moc dobra...
    ORTIGA
    ORTIGA --- ---
    VIR_KENNY: Sorry. To se cist neda, tise aktualizujou kazdy dve hodinu klidne cely tyden jeden clanek. To bych ho pak musel znat nazpamet, abych si vsimal zmen ...
    VIR_KENNY
    VIR_KENNY --- ---
    ctete do pici ty zpravy na idnes, mluvil jsem o clanku
    VANEK
    VANEK --- ---
    _BENNY: Noviny vesměs tvrdí "bručet", já když jsem si to poslechl několikrát, taky tam to r spíš slyším.
    VIR_KENNY
    VIR_KENNY --- ---
    _BENNY: Tak já ti to povím, jaká hra kolem toho byla. Jaká špinavá hra kolem toho byla, kolik lidí půjde bručet!" (Původně zde bylo bučet, jak uvedla TV Nova - viz fotografie.)
    ORTIGA
    ORTIGA --- ---
    a] ... ted teda nevim jestli se debatuje tady, nebo v Debaty k news
    b] Pouzil sloveso bucet a ne brucet. Myslel tim zrejme reakci naroda na nikam nevedouci volbu ... asi ho vinil za obstrukce ve spojeni s CSSD.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    VIR_KENNY: no trosku mu to ujelo no, kazdopadne ten bobr se mu povedl :))
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    VIR_KENNY: nerikal ze pujde brucet. rikal "Tak ja ti to povim, jaka hra kolem toho byla. Jaka spinava hra kolem toho byla, kolik lidi bude bucet!"

tedy patrne kolik lidi okolo toho bude trosku zneklidneno.
    VIR_KENNY
    VIR_KENNY --- ---
    _BENNY: Langer ma tak vyhrozovat nekomu, ze pujde brucet :))

na predvolednim sjezdu ODS v Brne, kdyz ho predtsavovali podnikatelum jeho reakci na dobry den - to je pan ***, podnika s ****,
    - Dobrý den, v čem vám můžu pomoct?
    coz neni od tehda budouciho ministra vnitra moc spolecensky....

A jeho bracha mel dlouho odstavenej majetek a byl vysetrovan. Na zlinsku taky kolujou zajimavy zpravy o Langrovi.

A mezinama, jak mu vycita vytiras prdel a ta veta potom, to moc logiky nedava, spis Langr mel hysterku :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam