ATOMOUSEK: Jo, to křestní jméno ale popletli novináři, já nejsem autor zprávy, jen jsem si toho nevšimnul. Taky se ohrazuji proti osočení, že sem vkládám "pořád něco z bulvárních plátků" - filtruj - Lidové noviny nejsou bulvár, Aktuálně taky ne, a blog prof. Zeleného také ne. Takže lžeš zmetku!!
Dále - John neporadil, aby se zachoval jako gauner, ale poradil mu, že se má chovat DLE OFICIÁLNÍ PŘÍRUČKY MINISTERSTVA VNITRA ČR PRO OBČANY - tedy získat důkaz. Mohl taky poradit, aby držel "stranickou basu" a rozkrádal tak, jak se to dělá.
Ten příběh není hloupý, ale smutně pravdivý - jak vím od mého známého, který pracuje ve statní zprávě v Praze na relativně vysokém postu, tak přikrádání do stranické kasy je celkem normální, obyvykle jde z velkých zakázek "typu Pandur, Grippen, pistole, padáky...co já vím" 10procent do stranické kasy. Nebo si myslíš, že ty kampaně za 400 milionů platí ze stranických příspěvků? :)
A co to je za kecy, že se díky lidem jako já o té kauze nic nedozvíme????
Proč bezdůvodně taháš ad hominem žvásty? Jsi volič ODS a nelíbí se ti to? Já nejsem ale viník, ty blbečku, jen máš na mne pifku. Pokud se chceš dále bavit, tak do pošty, nebudeme tady lidem kazit chuť na oběd. Debile.
Každopádně - dobrá, stáhnu se do pozadí a naordinuji si dobrovolné READ ONLY! Spokojen?