HONZA09: Jsem skeptický, ale nevylučuji možnosti. Jo taky mě sere tenhle byznys, attention whore a vůbec aby se někdo udělal zajímavým nebo důležitým a přitom často i mimo realitu a rozum. Nejhorší jsou ti agresivní a fanatičtí jedinci, přesvědčeni o své jedinečné a nefalšované pravdě. (tím nemyslím zrovna kanál Rotha, i když občas se pousměji.)
Já si rád když mám chuť a náladu, normálně teoreticky filozoficky podebatím o UFO a věcech okolo a sám si udělám názor. Nevidím v tom nic špatného a ani důvod proč si z někoho dělat posměšky že věří na mimozemštany. Pod pojmem bizár si představuji jiné věci a jiný druh chování.
Je bláhové, naivní a arogantní si myslet, že jsme ve vesmíru sami.
Jako civilizace jsme technologicky zaostalí a vědomostmi většina populace primitivní.
Stále je toho více co nevíme než víme.
V historii máme prokázaný jeden obrovský technologický fall down. Nejspíš mocenská práce náboženství a církve a nebo někoho nebo něčeho jiného? Jinak teoreticky už Římani by mohli přesouvat své legie parním vláčkem.
O mocenských strukturách a hrátkách se stačí podívat i na lidskou populaci.
Nedivil bych se asi moc žádné možnosti a verzi.
A cosi v naší historii co nám nedá spát.
Lidský zájem o Mars, či hledání života.
Náhoda matematicky neexistuje.
Jo tohle je s větší pravděpodobností asi nejspíš taky podvrh. Ale co kdyby? Mě předně zajímá na tom to že bych chtěl jasné prokázání pravdy zda je to tak a nebo tak. A ne neustále měnící se možnosti pravděpodobností.