• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEUFO
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    ZUULLUU: takze jestirci - ok, mozny to je. Pred tvym postem jsem byl na 100% presvedcen o tom, ze pristani na mesici probehlo. Znejistila jsi me na 92,3%
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    PSILOCYBER: hele pro me snad nejvetsi dukaz toho, ze tam byli je to, ze to rusko nevyvracelo. Nejvetsi zavod studene valky. Tisice tajnych agentu sledujicich nasa na kazdym kroku...

    teda pokud neveris v teorii, ze nam vladnou jestirci, kteri nas pomoci studene valky udrzovali ve strachu.
    PSILOCYBER
    PSILOCYBER --- ---
    hele ted me tak napadlo... k tomu co posilal CROME, jsou tam ty vyjezdeny drahy skutecne vyjezdeny? bere se v uvahu ze muze jit teoreticky o fotomontaz jednoduse?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    CROME: kazdopadne troly nekrmit
    CROME
    CROME --- ---
    ZUULLUU: staci jen rict hele jsem troll prisel jsem vam jen rozslapat babovicky strasne me to bavi a nemuzu si pomoc
    SVANC
    SVANC --- ---
    ZUULLUU: Podívej sem [ ZUULLUU @ UFO ], na ty tvé dva posty pod sebou. V daném kontextu šlo slova "protoze to tam neni ted nebylo to tam nikdy pred tim.. hmm asi jo..neco na tom bude." těžko chápat jinak než jako ironii.
    A pokud máš sama pocit, že halucinuješ, tak laskavě nevnucuj ostatním, že na tom jsou stejně. Nejsou.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    ZUULLUU: my bychom radi aby tady melo smysl neco nekomu rikat
    SVANC
    SVANC --- ---
    ZUULLUU: Kde jsem tě oslovil "blbko". Nikde, viď? Na rozdíl od tebe, hned v postu pod tímhle...
    A Tiamat sem tahám proto, že kolem něj se ta debata rozjela. Mimochodem tobě chybí i minimální konzistentnost v názorech. Teď píšeš o planetce, "ktera ani neexistovala nikdy", ale pouhé dva dny zpátky jsi se vymezovala proti argumentu, proč tam nikdy být nemohla ZUULLUU ZUULLUU.
    SVANC
    SVANC --- ---
    ZUULLUU: Prober se. Původně jsem reagoval na post Jike, kde zmiňoval Tiamat. Argumentoval jsem (chybějící) disponibilní hmotou a ty jsi začala vykláda nesmysly o skupenství, tak jsem se ti snažil vysvětlit, že to nehraje roli. I v jiných případech je to podobné.
    SVANC
    SVANC --- ---
    ZUULLUU: Jenom reaguju na nesmysly. Pokud ti to vadí, zkus vždy chvilku přemýšlet, než něco napíšeš.
    SVANC
    SVANC --- ---
    ZUULLUU: Tvůj věcný tón se mi líbí :D
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    ZUULLUU: já vím, že postrádáš sebereflexi. vím to už dlouho.
    SVANC
    SVANC --- ---
    ZUULLUU: Nejspíš víš o technice, astrofyzice a příbuzných oborech kulový, tzn. ještě daleko méně než jiní účastníci diskuze, a tenhle deficit opravdu nenahradí zápal pro ezoteriku. To ti ale nebrání přicházet se zcela absurdními argumenty - vlastně je to přesně naopak, ty takhle argumentuješ právě kvůli nevědomosti. Dobrou ukázkou byla debata kolem nedostatku hmoty pro hypotetickou planetu Tiamat a tvůj "argument", že ta hmota nezůstala v původním skupenství (ZUULLUU), přičemž ti vůbec nedochází, že to na věci nic nemění (viz SVANC). A takhle to jde pořád dokola.
    Tvrdit, že na Měsíci lidé nebyli, je projevem totálního ignorantství, protože je spousta prakticky nevyvratitelných důkazů, které jsou veřejně dostupné. A pokud o nich člověk ví a přesto si myslí, že vše bylo jinak, pak už jde imho o ryzí hloupost.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    ZUULLUU: tvoje projevy jsou tvojí vizitkou kdekoliv jseš. tak proto.
    ale to je tvoje krédo. až ti v něm bude těsno, můžeš zase změnit nick, majano.
    CROME
    CROME --- ---
    ZUULLUU: to je hezky, ale takovy alibisticky, vim hovno, nehodlam to obhajovat, ale po internetech to budu trousit co me sily staci :)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    CROME: jenomže ona neví co to je za pás, co jej tvoří, jak to vzniká, čím to škodí, případně jak to neškodí, kolik v něm astronauti zůstanou, jaká doba expozice částicím člověka nebo celou misi ohrozí a podobný věci. z pohledu neználka můžeš vlastně zastávat jakkoliv pitomou názorovou pozici a pořád to bude v pořádku, protože nemáš šanci poznat ty validní myšlenky od invalidních. teda teď píšu o zuuluu, jsou tady ještě jiní experti.
    CROME
    CROME --- ---
    ZUULLUU: jak je teda mozny, ze tam jsou stale stopy, kdyz se tam lidska posadka nemohla dostat? Jako chapu, ze je doba postfakticka a lidem jebe, kdyz nekdo muze verit, ze je zeme placata je lunnar landing cajicek, ale preci jen argument Van Allenovym pasem byl tolikrat vyvracen, ze uz to neni ani vtipny.


    CROME
    CROME --- ---
    argument van allenum:) ? LOL
    CROME
    CROME --- ---
    ZUULLUU: proc ze je to neproveditelne? veris na voyager, curiosity, ISS?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam