• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEUFO
    LUKK
    LUKK --- ---
    je to časová s schránka.... vzkaz... jů.... co jsem vyhrál?
    LUKK
    LUKK --- ---
    volové... český lev ovládá ruského medvěda....
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    AVATAR: no doufám, že si bydk pořádně naloží, upozorní mě, ať si taky pořádně naložím, a pravdu odhalí. protože twl já prostě nevím, jen hádám :/
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    PALEONTOLOG: to bude odkaz na misto, kde je skryta archa umluvy...
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    a dá se mezi stavební bloky strčit žiletka ?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    taky přemýšlím, proč jsou ty šutry v levým dolním rohu poskládaný tak asymetricky? není za nimi nějaká mrtvá schránka ? nebo je to vodítko k posvátné geometrii vesmíru ?
    RAVNOS
    RAVNOS --- ---
    tie nohy orlov vyzeraju ako listy marihuany.

    nahoda? nemüslím si.
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    me teda prijde divny uz jen to, ze lvi maj fva ocasy. Geneticke inzenyrstvi? Dukaz mimozemskeho zasahu. Netvrdim ani tak, ani tak!
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    BIRLIBAN: ještě mě napadlo, že český lev má na ocasu dvoušroubovici DNA a to nemůže být náhoda
    BIRLIBAN
    BIRLIBAN --- ---
    BYDK: Orlice mají trysky. Jsou to ony, že jo? Tak už nás nenapínej.. Mimochodem, věděli jste, že Bruncvík byl ve skutečnosti kyborg? O tom, že ta saň, kterou přemohl nebyla pozemského původu, asi není třeba se rozepisovat..
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    BYDK: nasobek lístků na ratolesti a písmen v napíšu udává úhel mezi sluneční soustavou, černou dírou v mléčné dráze a Siriusem B?
    BYDK
    BYDK --- ---
    ZUULLUU: Stoporene udy maji. :D Ale to jsem nemyslel.
    BYDK
    BYDK --- ---
    SCHWEPZ: sedivy reptiliany neznam. Vim o sedivych klonech o reptilianech a nekde jsem cetl, ze sedivaci pro ne makaj. Ale za tohle bych ruku do ohne nedal. Mas nejake vlastni pojitko?
    BYDK
    BYDK --- ---
    Mám tu ještě jednu zajímavost. :) Ale je potřeba velké rozlišení aby jste si toho všimnuli. Procházel jsem státní znaky a všimnul jsem si nepatrného detailu, který mě tak trochu zarazil. Jedná se o velk státní znak z První republiky, který je na Svatovítské katedrále. Neprozradím o který detail se jedná, ať je trochu zábava. :)



    BIRLIBAN
    BIRLIBAN --- ---
    BIRLIBAN: Jak jsem se nyní ještě dočetl, těmi okolnostmi bylo i prosakování kardinálovy přirozené válečnické povahy a panovačných manýrů, které vedlo k všeobecně mylné představě o jeho monarchistickém původu, čímž se přejímala oslovení typu vévoda, jasnost nebo též duke. A právě poslední jmenovaný tvar, nejbližší jeho pozemské identitě, ho doprovázel i po cestách střední Evropou, kterou završil v zemi mlékem a strdím oplývající, kde potřeba bylo nadobro potlačit nežádoucí naturel a věnovat se výhradně už jen činnostem Bohu zasvěceným, neb mu stále více hrozilo interplanetární prozrazení. Avšak i dnes tu a tam probleskne jeho nestvůrný charakter skrze projevené názory či otevřené sympatizování s jinými galaktickými psanci ve vrcholných funkcích uhnízděnými.
    BIRLIBAN
    BIRLIBAN --- ---
    BYDK: Doporučuji také si povšimnout zdánlivě nepatrných, avšak důležitých detailů v podobě postranních střapců, které důmyslně odkazují na velikost flotily, potažmo mateřskou loď a její doprovod elitních stíhačů. Jak je patrno, anglikánská církev dává přednost menšímu počtu, ale zato silnějšímu arzenálu, zatímco letka arcibiskupská svou sílu vidí v početní převaze. Zajímavostí je rovněž, že ne náhodou je nositelem takového klobouku právě kardinál Duka, který si po příletu na naši planetu v rámci asimilace přeložil své jméno z mateřštiny, jehož nejbližším ekvivalentem bylo anglické Nuke. V zájmu jistého společenského fungování bylo však nutné jméno poněkud zlidštit, neboť zkáza a zmar nebyly ideální evokací k duchovnímu hodnostáři a tak se časem a okolnostmi přetavilo do nám dnes známé podoby.
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    BYDK: to není náhoda právě. Klobouky katolického kléru utajeně symbolizují permanentní telepatický styk reptiliánské rasy šedivců ze souhvězdí Labutě s katolickými biskupy a arcibiskupy.
    Tato spolupráce už trvá dva tisíce let, což právě dokazuje klasický tvar UFO v klobouku, jak si velmi jasnozřivě odhalil.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    Tvoje první odpověď dávala aspoň smysl.
    BYDK
    BYDK --- ---
    PALEONTOLOG: Přesnějšli dál. :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam