úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
OFFINKAA
reference:
+4
Inzerát již není aktivní, ale našli jsme jiné inzeráty...
festival : 1 inzerát
letní : 1 inzerát
Hledáme : 1 inzerát
nabízím
Hledáme pomocné síly na letní festival
CHCEŠ SE STÁT SOUČÁSTÍ TÝMU 18. ročníku tasovského festivalu???
CHCEŠ SE STÁT SOUČÁSTÍ TÝMU
18. ročníku tasovského festivalu???
Nikdy neporozumíme úplně všemu, je ale velmi důležité, abychom zůstávali otevření novým věcem, bránili se svazujícím stereotypům, kráčeli cestou poznání. To je jedno z východisek festivalu Beseda u Bigbítu, na kterém letos zahraje přes 50 kapel z 8 zemí. Bluesman Frank Morey (USA), DJ Food (UK), Žagar (H), Midi Lidi, Kazety... a desítky dalších kapel a bohatý doprovodný program. Přesahy všemi směry, nadhled a podpora vytváření platformy pro střetávání amatérských a profesionálních hudebníků s celého světa s důrazem na kvalitu...
Můžeš být v realizačním jádru a podílet se na všem s námi!!!
Chceš-li se na festivalu podílet jako koordinátor/ka některé z oblastí (doprovodný program, workshopy, logistika, public relations, příležitostná pomocná ruka ad.)...
… kontaktuj nás do 30.5. 2010
na e-mail: kac.janotova@gmail.com, tel.: 603 545 108
NABÍZÍME: zajímavou zkušenost, pohled do zákulisí netradiční kulturní taškařice, praxi v kulturní instituci,
vstup a občerstvení zdarma, tričko, radost, pohodu, střetávání...
POŽADUJEME: spolehlivost a nadšení... ;-)
Další info o festivalu: www.besedaubigbitu.cz
EVZENECEK
---
---
17:50:42 23.5.2010
Termín a honorář? Nebo se předpokládá, že si to zájemce na důkaz samostatnosti vygooglí?
OFFINKAA
---
---
17:37:29 23.5.2010
Tato brigáda je spíš pro studenty 18 a výše. Vyžadujeme plnou samostatnost a schopnost se o sebe postarat.
DARKROSE
---
---
17:34:03 23.5.2010
Hezké odpoledne,
mám dotaz. Mám synovce, bude mu za 3 měsíce 16let, ale je moc šikovný, komunikativní, umí anglicky. Mohl by být k užitku? :)
Moc dík za info,
Nora
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam