• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NATASHAAUTORSKÁ ČTENÍ A JINÉ LITERÁRNÍ AKCE A UDÁLOSTI
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    metrem na florenc to ze strasnic uplne nemusim :-D nejaka kratsi trasa...? 133 jede tusim z Malesic...? nebo je to 139? mam v busech bordel...
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    Jednoduché, Metrem na florenc a pak jednu zastávku autobusy 207 či 133 a pak popojít trochu do kopce a vlevo...
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    ...jakze se tam dostava? Zizkov nemam moc rada, je takovej dopravne min dostupnej, nicmene ted bydlim vcelku kousek...
    nabidla bych se i se svou tvorbou, ale ta ted vcelku stagnuje a necitim se na to se nekde prezentovat ;)
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    Přijdu:) Jsem zvědav, jestli se tam něco změnilo. Dokud Čajírnu nad Okem vlastnil Pecka byla má nejoblíbenější, Po předělání na "Dobrou" čajovnu jsem z ní pocit jako z dobré čajovny moc neměl :(
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    Hezke hezke, rada prijdu a neco prectu :)
    CAJOVNIK
    CAJOVNIK --- ---
    ta čajovna nad okem teď patří Davidu Grešákovi, který ji provozuje pod značkou "Dobrá čajovna", což jsou poměrně kvalitní čajovny
    LURA
    LURA --- ---
    Tak je to na Vinohradech, na Žižkově měli jenom zahajovací akci...

Přátelé bližší i vzdálenější, spřízněné duše, otevřené hlavy, pro nás všechny otevře na podzim tohoto roku své útroby RYBANARUBY, prostor s kulturně-studijní dílnou a obchůdkem.
    Rybunaruby prozatím najdete na virtuální adrese www.rybanaruby.net a od podzimu 2003 v Mánesově ulici 87 na Vinohradech.
    Máte li chuť trošku pomoci, pošlete tohle pozvání tam, kde si myslíte, že se chytí...

LURA
    LURA --- ---
    Stefan: Jo, to je hezký, mám ráda, když takový věci vznikaj, teďka mi někdo psal, že na Žižkově bude od září nějaký zajímavý prostor Ryba naruby, najdu o tom něco a dám to sem...
    JIXIPEN
    JIXIPEN --- ---
    Jine caje? Jak dlouho a jake? Doufam, ze masalu tam maji porad stejnou :-)
    LURA
    LURA --- ---
    Myslíš tím tu čajovnu na Žižkově? Tam jsem měla před pár lety, když byla poprvé otevřená, výstavu koláží...proti autorskýmu čtení bych nic neměla, četla jsem takhle U jednorožce (blahých časů, když ještě býval)...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam