• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NATASHAAUTORSKÁ ČTENÍ A JINÉ LITERÁRNÍ AKCE A UDÁLOSTI
    KERBOT
    KERBOT --- ---
    FIN: A mas to natoceny? Rad bych se taky zasmal ;))
    FIN
    FIN --- ---
    KERBOT: jenže já je chápu - už jsem viděl ty strhující okamžiky s respirátorem...
    KERBOT
    KERBOT --- ---
    FIN: ano ..chapu vyznam dehtove tolerance... na druhou stranu, znam par lidi, kteri nevlezou do hospody, pokud je na stole popelnik - a to potom zustava rozum stat.. .)
    mne akorat vadi, kdyz mi to nekdo fouka pod nos. to se mi potom vzdy zda o potucku plnem raku..
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    Dojde k dohodě nebo k revoluci - toto myslím marno řešit předem.
    FIN
    FIN --- ---
    KERBOT: já taky a taky hulím ale to ne každý to se snažím říct - a jsme to my kuřáci kdo se svým smradem mohou chodit ven aniž kvůlivá tomu umřeli
    KERBOT
    KERBOT --- ---
    FINE: Ja jsem astmatik, mam na to hezkou modrou knizecku...
    FIN
    FIN --- ---
    KERBOT: ale astmatici ne
    KERBOT
    KERBOT --- ---
    Já, ač nekuřák se rád dýmu nadýchám.
    FIN
    FIN --- ---
    v tomto bych nerad - několik mých přátel, kteří by jinak přišli, by kouř nemuseli snést. já sám, ač kuřák, budu chodit trpět dobrovolně ven.
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    Myslím, že všichni budeme muset něco slevit ze svých předpokladů :)
    FIN
    FIN --- ---
    jinak předpokládám, že v průběhu večera se uvnitř kouřit nebude a to ani vodnice, doufám
    FIN
    FIN --- ---
    jo, vážení kolegové, dnes cvičím vodky krk!nutí a oko sliszké
    docela nanečisto
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    Já bych také řekla, že chceme-li tam ještě někdy přijít, neměli bychom to tam moc poblít či rozervat v křečích halucinací :)
    BTW provedla jsem reklamní tah ve spřízněném auditoriu na Mageu, a zdá se, že to zabralo. Přibydou diváci - a možná i účinkující :)
    YARRDESH
    YARRDESH --- ---
    ja bych si rad zabral tu nafukovaci panu, snad nebude moc velka fronta. usiska mam jak placacky, vypaada to ze upenlive nasloucham kdyz se to spoji s pritakavanim v nejakem parytmu ;)
    btw to voko dole: budou mit pani cajnici radost kdyz v opar lihoviny a zeleniny ..?
    D_K
    D_K --- ---
    :) ja to v klidu pak zabalim ... stejnak to budu mit rychle docteny ... jeslti to skerzeva tremismus vubec prectu :)
    MANX
    MANX --- ---
    na to mívaj v čajovnách medovinu ne?
    KERBOT
    KERBOT --- ---
    :)) ja se stejne po*eru tremou, nebo mi odejde hlas. :-) znam se dobre ;-)
    ELZA
    ELZA --- ---
    kerbot: no tak teda pujdu nahodou kolem a zastavim se a kdyz uz tam budu, tak si neco poslechnu :-)
    LURA
    LURA --- ---
    No teda...jestli přijdete toho osmýho, tak nevím, jestli vůbec zvládnu číst - budu muset stíhat sledovat maketu, obdivné pohledy a balení jointů a to ještě nemám dost básní o oceli, tak abyste mě nevypískali...
    KAREN
    KAREN --- ---
    vy ten podnik hned pri prvnim cteni zrusite, koukaam:) tak to se pridu taky kouknout:))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam