• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NATASHAAUTORSKÁ ČTENÍ A JINÉ LITERÁRNÍ AKCE A UDÁLOSTI
    KERBOT
    KERBOT --- ---
    Moje pozadavky jsou nasledujici: Neukamenujte me! :-)
    FIN
    FIN --- ---
    chápu, že je to dost sobecké, ale pokud bych mohl prosit, dost by mi to vyhovovalo někde mezi 9 - 10. z práce jedu z prdele a dlouho zas být nemůžu, budu muset pak ještě v noci něco stihnout :-)
    FIN
    FIN --- ---
    KERBOT: fakt nezapomínejte na rezervu - jak pro čtenáře, tak na přestávku mezi
    KERBOT
    KERBOT --- ---
    Já si myslím, že to bude naprosto v pořádku. Většina lidí imho nebude číst déle, než 15minut. Mě stačí bohatě 10. Bez prózy.
    MANX
    MANX --- ---
    já taky né
    a právě proto se aspoň přídu podívat
    abych příště věděl do čeho du
    FIN
    FIN --- ---
    MANX: já jsem, abych pravdu řekl, zcela zmaten a vůbec se neodvažuji si představit, kolik vlastně bude lidí a jak to bude vypadat...
    MANX
    MANX --- ---
    mám tu z vás pocit jako by snad byl nával na to si moct něco přečíst.

já sem sice neřikal že určitě přijedu, ale neplánuju že bych chtěl číst dýl jak deset minut.
    FIN
    FIN --- ---
    STEFAN: někteří autoři nepřijdou ani náhodou v sedm - někteří autoři budou v sedm vyrážet z práce a pospíchat, aby po osmé dorazili na dolní koněvku a našli tam vystřelený voko, kde v životě nebyli.

aniž bych chtěl vypadat jako organizátorský borec, tak podotknu několik faktů zcela zřejmých:
    1 - podívej, je jasné, že za jediný večer nemůže svá díla přečíst X lidí - někteří prostě musí počkat na další pondělí.
    2 - dále je rovněž jasné, že nikdo z těch, kdo čtou, nebude zběsile drmolit a finišovat, aby to "hur hur" bylo. já kupříkladu plánoval, že si to v klidu a s pauzami pročtu (a mezitím prokecám) v rozmezí, řekněme, 20 - 30minut...? důležité je: v klidu a v pohodě. mezi ednotlivými autory musí být krátké chvíle, kdy obecenstvo prodrbe a sdělí si své dojmy. taky: v klidu a v pohodě.
    3 - z výše uvedeného plyne, jak tak poslouchám, že sis možná domluvil spoustu lidí, které zkrátka možná nelze do jednoho večera tak, aby byl v klidu a v pohodě a přijatelně dobrý nacpat... proto patrně někteří musí vyčkat dalších pondělí.

důležité upozornění: jelikož pojedu a budu spěchat z práce, nemohu být jako jeden z prvních. dále nechci být ani kdesi okolo půlnoci (protože chci spinkat na další den). a dále chci svých 20 - 30 minut...? (s rezervou - kdybych se nějak začetl, nebudu vypínat na vteřinu, nejsem stopky)

takže pokud bych jedním z těch, kdo číst nebudou, měl být já, tak to nutně chci vědět tak, abych ještě dneska mohl upozornit pár svých přátel, že já tentokrát číst nebudu
    MANX
    MANX --- ---
    to bude až takle drsný jo?
    LURA
    LURA --- ---
    Já bych řekla, že tu mám tak kolem 20 použitelných básniček plus nějakou kratší prózu...
    FIN
    FIN --- ---
    zpřesnění - natiskl jsem si toho cca 30, z toho asi 15 jsou věci kolem 4 - 6 řádků. to je maximální počet, pokud během dnešní noci nesepíšu úžasné veledílo, což asi sotva...
    FIN
    FIN --- ---
    hm, tak nějak jsem považoval za samozřejmé, že tam nebudu 2 nebo 3 hodiny žvanit, ale taky jsem předpokládal, že alespoň chvíli ano... tak kolem 20 - 25 kousků (včetně 1/2 velmi krátkých) bych to odhadoval...
    SMETY
    SMETY --- ---
    STEFAN: Fajn, díky.
    FIN
    FIN --- ---
    STEFAN: 1? to jako chceš říct, že večer bude kolotočem jedinců čtoucích 1 básničku? která má např. 5 řádků? :-) to ale mohu poslat telegram :-)))))))))))))))))
    SMETY
    SMETY --- ---
    Nevím, jestli to nebude blbé, ale nabízím vám tam, když se zůčastnit nemohu, laespoň mé texty ku potěšení a zamyšlení. Jsou k nalezení zde na nyxu v auditku smetyho klub smutných textů. Vyberte jaký chcete. Pokud nějaký. Později, pokud něco, napište jen ohlasy. Přeji, ať se večer vydaří!
    LURA
    LURA --- ---
    Stefan: Takže v kolik tam mám v pondělí dorazit, na sedmou?
    LAURIC
    LAURIC --- ---
    STEFAN: chjo, ja se tesila, ze si ty tve basnicky vychutnam jeste vic, ze je budes cist, ale to datum, je v dobe, kdy chodim na meditace:((, ale jsou v sedm, tak ze bych chvili medila a pak bych bezela na basnicky..:)
    LALINA
    LALINA --- ---
    stefan: bude kox???
    LALINA
    LALINA --- ---
    na zahradce je mráááz :-/
    LALINA
    LALINA --- ---
    oooooooooooooo
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam