• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NATASHAAUTORSKÁ ČTENÍ A JINÉ LITERÁRNÍ AKCE A UDÁLOSTI
    FIN
    FIN --- ---
    PETR36: tak příště zavolej i v poslední chvíli :-) sám se nevykopu, ale v tandemu už bych se přemluvil :-)
    PETR36
    PETR36 --- ---
    FIN: Do poslední chvíle jsem si nebyl jistý, že mi to skutečně vyjde. Ale zrovna Radka Malého mám hodně rád (přesněji jeho čtyřverší), takže jsem se snažil víc než jindy :-).
    FIN
    FIN --- ---
    PETR36: žeš nedal vědět, že jdeš. možná bych se odtrhl od práce...
    FIN
    FIN --- ---
    PETR36: a nemohl to náhodou být souhrn všech mnou uváděných faktorů? :-)
    PETR36
    PETR36 --- ---
    WYNDMYLL_238: Tím to nebylo - Ctěnice jsou v polích za Prahou, asi nebylo pro každého úplně banální se tam dostat. A řidiče zas možná odradil sníh. Roli mohlo hrát i to, že šlo o všední den. Nevím. To je fuk. Stálo to za to.
    WYNDMYLL_238
    WYNDMYLL_238 --- ---
    PETR36: no, pripada mi docela zcestne psat na letak vstupne a pak ho nevybirat, ale asi tomu jenom nerozumim. a jestli nikdo nevybiral, tak to patrne minimum nebylo :)
    PETR36
    PETR36 --- ---
    NICOLLETTE: Radek Malý byl výborný! Marie Šťastná nedorazila, nicméně její básně v podání Zdenky Procházkové byly hodně působivé. Atmosféra kavárny dokonalá. Podle mě bylo avizovaných 50 korun naprosté minimum - nehledě na to, že ho nakonec nikdo nevybíral.
    TUTKAHA
    TUTKAHA --- ---
    NICOLLETTE: To by mě teda zajímalo, proč...?
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    velmi jste mě pobavili. a pokud mi nepřijde absurdní dostatečně platit 50 za čtení, tak mi definitivně přijde absurdní platit 50 za Malého - TO mi přijde jako pravý výsměch, nikoli ta doprava :)
    ale omluva, moc OT
    MAEROR
    MAEROR --- ---
    FIN: Rozumím, ale nevím. Inteligent to najde - a jiné publikum (krom výstředních místních, kteří chodí na všechno) snad nikdo neočekává. Za adresu taky nemůžou, no a plakát ostatně působí dojmem, že autorka (autor?) už vyčerpala veškerou svou imaginaci a schopnosti tvořit ve Wordu...
    Nechme to spát, stejně tu jen plevelíme :-)
    FIN
    FIN --- ---
    MAEROR: taky mi to netrvalo dlouho. pokud máš na mysli toto. přesto ale si nadále myslím, že uvést adresu a nevyzkoušet si, že po jejím bezprostředním zadání do map je výsledek nic, není úplně nejlepší nápad :-)
    MAEROR
    MAEROR --- ---
    FIN: a já jen podotýkám, že byť jsem vesničan, našel jsem níže uvedeným způsobem (a na základě na plakátu uvedených informací) spojení do "trochu prdele" během cca 10 vteřin... Jsem zvláštní, když mi to přijde uspokojivé a dostatečné? ;-)
    FIN
    FIN --- ---
    MAEROR: a btw jak myslíš, že jsem se k tomu nakonec dogooglil? :-) jen podotýkám, že je to trochu prdel a v takovém případě je *dobré* uvést jak spojení, tak užíti dogooglovatelných adres :-) tedy krom vstupného, které jeví se mi skutečně jako nevhodné - dneska jsme rádi, když nám lidé chodí zadara na naše čtení v dobře dostupných centrálních lokacích - dát vstupné do prdele je proto fakt pitomej nápad - imho :-)
    FIN
    FIN --- ---
    LUPINEK: nejsi-li organizátorem akce, pak, jak dí elementární logika, se na tebe tyto připomínky samozřejmě nevztahují. peace :-)

    MAEROR: ne, proč? zajímavé, jak jsi dospěl k takovému závěru? mně naopak volby zvedly náladu, protože a) nenastal nejhorší možný scénář rudá kariéristická svině proti rudé kariéristické svini a b) část národa přes "mediální masáž" kupodivu dokázala volit dle svému rozumu a chuti... už dávno jsem neměl výsledný dojem *tak málo negativní* jako teď.
    LUPINEK
    LUPINEK --- ---
    FIN: Tyto připomínky by jistě mohly být přínosné pro organizátory dané akce, já mezi ně ovšem nepatřím - literární dění "pouze" sleduji a informuji o něm. To je taky legitimní přístup pro tuhle místnost, ne? Nevím, jsem tady nová. Peace
    MAEROR
    MAEROR --- ---
    FIN: Tobě ty volby ale zkazily náladu! ;-)
    Jinak myslím, že ve svém rozhořčení zbytečně zobecňuješ. Co když jiného uživatele (říkejme mu třeba maeror; a skutečnost, že se na akci nechystá není v tomto okamžiku relevantní, obdobně jako fakt, že podobných "prdelí" je v katastru Prahy nepočítaně, takže si z toho jako poučený nepražák už těžkou hlavu nedělá) napadne zadat do Googlu "zámek ctěnice"? Jedno kliknutí na první nalezený odkaz (ergo oficiální stránky), druhé na Informace -> Dopravní spojení... Ale možná se v Praze používají jiné, výsadní technologické postupy, co já vím :-)
    S nevkusným vstupným každopádně souhlasím.
    FIN
    FIN --- ---
    LUPINEK: drobná technická poznámka pro organizačního génia této akce...

    zrovna já bydlím v dosahu, totiž na praze 9. přesto ale organizátor této akce měl domyslet některé drobnosti. které? tyto:
    - není dobrý nápad, aby si uživatel otevřel mapy.cz, zadal do vyhledávání řetězec "bohdanečská 259/1" (tedy udanou cílovou adresu) a nevypadlo mu nic. ne, když se akce koná v prdeli a cílové místo "z jedné z nejnovějších konečných metra dál na periferii jedním jediným busem" prdel je. podotýkáme, že s řetězcem "bohdanečská praha" již můžete uspět
    - když už je akce v prdeli (a ona je, viz bod 1), je velice dobré, třebas písmem drobnějším, umístit na leták návod, jak se tam dostanete. v daném případě tak - asi - že dojedete na konečnou metra C v letňanech a odtmatud pojedete linkou 302 na zastávku "ctěnice". pojedete déle než 10 minut, takže místo skutečně "v prdeli" je. už proto jsou chyby vytýkané roganizátorovi v bodech 1 a 2 na pováženou a pro příště doporučujeme napravit :-)
    - no a konečně, když už udělám akci v úterý 15.ledna(!) v prdeli, je vstupné na autorské čtení fakt blbý nápad. ne snad, že by ti, co překonají problém a lokaci úspěšně dohledají a také se na ni posléze do té prdele dopraví, nejspíš nemohli zaplatit 50,- kč, ale z celkového hlediska je to jaksi taksi třešnička na dortu ne-zrovna-organizační-vydařenosti

    LUPINEK
    LUPINEK --- ---
    úterý 15.1. 19:00 Radek Malý a Marie Šťastná na zámku v Ctěnicích.

    (zdroj: Psi víno - fcb)

    LUPINEK
    LUPINEK --- ---
    24.1. 19:00 K4 Večírek Psího vína

    Hraje: Vobezdud
    Čtou: Roman Rops, Pavel Ctibor, Alexej Sevruk ( - texty Serhije Žadana), Milan Ohnisko (texty Jana Pukalíka).
    LUPINEK
    LUPINEK --- ---
    20.1. 19:00 Na zábradlí - Večer Analogonu XXVII - surrealistická divadelní revue časopisu Analogon


    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam