• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NATASHAAUTORSKÁ ČTENÍ A JINÉ LITERÁRNÍ AKCE A UDÁLOSTI
    EVA_
    EVA_ --- ---
    Navíc - od takového profíka, jako jsi Ty potěší obzvlášť...:)))
    EVA_
    EVA_ --- ---
    FIN...děkuji...vůbec si s tím nedělej hlavu, že jsi druhý, já jsem stejně per plex z jakékoli pochvaly...:)))
    SUSHENKA
    SUSHENKA --- ---
    je mi líto...nepřišla jsem jak jsem slíbila. No, chtěla jsem se zeptat, jestli neplánujete nějaký občasník, kde by se sepsal průběh, novinky, pár příběhů... za pár symbolických korun k dispozici vždy na dalším čtení?
    FIN
    FIN --- ---
    tak si mě rovnou napiš na seznam těch_co_jim_den_dva_předem_sklerotikům_posílám_upomenutí...
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    Taky jsem byla spokojená až nadšená, pěkně to krystalizuje.

Jakožto zdejší styčný důstojník oznamuji, že další večer bude 1.12. a že se průběžně vítají zájemci o čtení :)

Pokud sem chodíte jen málokdy a nebo chcete mít jistotu, že nezapomenete, hoďte mi do pošty mail a já pár dní před konáním večera pošlu hromadnou pozvánku :) Totéž, pokud chcete přizvat přátele.
    YARRDESH
    YARRDESH --- ---
    tez se klanim a dekuji za rozsireni obzoru. a pak jeste : fin by mel napsat specialni prednasku o japonskych vcelickach a mongolskych manevrech, at takova drahocennost neupadne v zapomneni ;)
    FIN
    FIN --- ---
    EVA_: hrůza... chtěl jsem říct, že se mi tvá vtipná dílka velmi zamlouvají a už zase jsem druhý... příště místo do hospody poletím rovnou domů k počítači :-)))))))))
    KERBOT
    KERBOT --- ---
    Prijemny poslech i posezeni, diky za to!
    EVA_
    EVA_ --- ---
    LURA: Děkuju moc.:)

Těšilo mě.:)))
    RICARDERON
    RICARDERON --- ---
    Bylo dobře. Je dobře a dobře bude.
    LURA
    LURA --- ---
    Moc se mi to dneska (vlastně už včera...) líbilo...Eviny povídky jsou opravdu dokonalý...:-)
    KERBOT
    KERBOT --- ---
    ja jeste uvidim, jak to bude s praci. zatim nic neslibuju...
    D_K
    D_K --- ---
    stavim se v zavislosti jak bude trvat prvni den v praci ... snad to stihnu
    YARRDESH
    YARRDESH --- ---
    tentokrat si vezmu vlastni hudebni nastroj, abych neobtezoval mistni daroslavy ;)
    publikum
    SUSHENKA
    SUSHENKA --- ---
    já si snad konečně udělám čas a přijdu.... jako publikum :-)
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    Ani nevím jak, a podědila jsem po Štefanovi tenhle klub.
    Jsem trochu na rozpacích, protože jsem nabyla dojmu, že nadšení recitátoři se vyčerpali prvním, resp. druhým večerem, a dále se do veřejných produkcí nikdo nežene - ale snad je to jen můj dojem.

Každopádně, večer, který je plánován už na tohle pondělí, platí.
    Štefan tam bude a těší se na vás.

Vítano je publikum i účinkující - tak se osmělte :)
    LALINA
    LALINA --- ---
    Stefan: no jenom to zase neprehanej, megalomane, castice imho nestaci, celek je potreba identifikovat a verifikovat a odsouhlasit a nekdo z pritomnych by ho mel znat a v uplne dokonalosti by mel celek taky prednsest svoje dilo.... ackoli, mozna se to stalo, jenom jste to nepostrehli :-)
    LALINA
    LALINA --- ---
    stefan: muzes svoji akci hrde doplnit slovem "mezinarodni" :-))))
    LAURIC
    LAURIC --- ---
    Jenom bych doplnila, ze Ladka byla z Brna :)
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    Ano.
    Lidé - čtěte! :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam