• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NATASHAAUTORSKÁ ČTENÍ A JINÉ LITERÁRNÍ AKCE A UDÁLOSTI
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    Své krátké úvahy přečte příští pondělí Michal-Mansukh.

Jinak, jak koukám, zatím se do účinkování nikdo moc nehrne :)
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    SUSHENKA, to není špatný nápad...popřemýšlím, zda by to šlo. Znamenalo by to shromáždit čtené texty, dát jim podobu...a nakrást dost papíru :)

Upřímně, s Trignomem plánujeme online almanach, stojí a padá však s naším časem - či spíše jeho nedostatkem. Je nicméně krajně pravděpodobné, že materiál začnu shromažďovat co nevidět - pak bude následovat i výzva autorům.
    FIN
    FIN --- ---
    ponechal bych to na ní :-)
    SETEC
    SETEC --- ---
    FIN tak to byste si s Evcou rozumeli :))
    KERBOT
    KERBOT --- ---
    EVA: :-)) Sure shot!

little bit OT (sorry for english words, už se to nestane)
    Včera jsem splichtil nějaký klub, takže když dodržím tempo, tak se snad bude rozrůstat k lepšímu. Tzn včera, dnes a zítra možna taky, záleží na toku času a práce. Spam Spam Spam Bim Bam
    http://www.nyx.cz/code/index.php/discussion/8504
    FIN
    FIN --- ---
    EVA_: svým způsobem to i vtipné je - je to tvá životní šance vidět chlapa, kterého žádná soudná ženská doma nechce .-)))
    LALINA
    LALINA --- ---
    EVA_: setec.ale nic.........kaslu na to..zatim:-)))))
    EVA_
    EVA_ --- ---
    FIN: Navrhuji tyto otázky řešit v poště.:)

SETEC: Předpokládám, že to mělo být vtipné...Trénuj, příště to možná vtipné i bude.
    SETEC
    SETEC --- ---
    EVA_ ted nevahej zrus vsechny vecery s milenci ... je tu tva zivotni sance :))
    FIN
    FIN --- ---
    EVA_: skromnost je hezká vlastnost :-) obzvláště u nikoliv netalentované osoby :-) a s tím profíkem to nepřeháněj - jsem spíš pro, možná i fíkem, ale vcelku?

ehm, a když už jsme u toho, nemáš některý večer volný?
    EVA_
    EVA_ --- ---
    Navíc - od takového profíka, jako jsi Ty potěší obzvlášť...:)))
    EVA_
    EVA_ --- ---
    FIN...děkuji...vůbec si s tím nedělej hlavu, že jsi druhý, já jsem stejně per plex z jakékoli pochvaly...:)))
    SUSHENKA
    SUSHENKA --- ---
    je mi líto...nepřišla jsem jak jsem slíbila. No, chtěla jsem se zeptat, jestli neplánujete nějaký občasník, kde by se sepsal průběh, novinky, pár příběhů... za pár symbolických korun k dispozici vždy na dalším čtení?
    FIN
    FIN --- ---
    tak si mě rovnou napiš na seznam těch_co_jim_den_dva_předem_sklerotikům_posílám_upomenutí...
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    Taky jsem byla spokojená až nadšená, pěkně to krystalizuje.

Jakožto zdejší styčný důstojník oznamuji, že další večer bude 1.12. a že se průběžně vítají zájemci o čtení :)

Pokud sem chodíte jen málokdy a nebo chcete mít jistotu, že nezapomenete, hoďte mi do pošty mail a já pár dní před konáním večera pošlu hromadnou pozvánku :) Totéž, pokud chcete přizvat přátele.
    YARRDESH
    YARRDESH --- ---
    tez se klanim a dekuji za rozsireni obzoru. a pak jeste : fin by mel napsat specialni prednasku o japonskych vcelickach a mongolskych manevrech, at takova drahocennost neupadne v zapomneni ;)
    FIN
    FIN --- ---
    EVA_: hrůza... chtěl jsem říct, že se mi tvá vtipná dílka velmi zamlouvají a už zase jsem druhý... příště místo do hospody poletím rovnou domů k počítači :-)))))))))
    KERBOT
    KERBOT --- ---
    Prijemny poslech i posezeni, diky za to!
    EVA_
    EVA_ --- ---
    LURA: Děkuju moc.:)

Těšilo mě.:)))
    RICARDERON
    RICARDERON --- ---
    Bylo dobře. Je dobře a dobře bude.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam