• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NATASHAAUTORSKÁ ČTENÍ A JINÉ LITERÁRNÍ AKCE A UDÁLOSTI
    AFRAM
    AFRAM --- ---
    a hned bude inspirace :-)
    AFRAM
    AFRAM --- ---
    NATASHA: a treba i dalsi casti odevu :-)))
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    Správně. Odhoďte širáky.
    SUNRISE
    SUNRISE --- ---
    hola hej, možná bych taky odhodila svůj ostych a předvedla pár svých smysluplnějšách poetických postřehů (*sunriska se červená už předem* ;-)
    FIN
    FIN --- ---
    LALINA: nosferatu bude oddělená místnost celé
    LALINA
    LALINA --- ---
    nemam taky potiz s knajpami... Nosferatu zni mym usim vylozene libozvucne, ale je tam oddelena mistnost? Klido Nosferatu, mam to taky bliz:-)
    FIN
    FIN --- ---
    NATASHA: ty se vídáš s echem :-)
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    Tak já vymyslím datum a zorganizuju vás, nojo :)
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    FIN: Schůzka přípravného výboru? A já to organizuju? Aha!
    No vida, takže je to vlastně celé na mně. To je výborné :)
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    Jinak na literárním almanachu online WAGON se pracuje, hlavní designer TRIGNOM čelil v poslední době vydřidušství zlého kapitalisty, svého zaměstnavatele, ale rozhodně to nespí.
    FIN
    FIN --- ---
    NATASHA: netřeba pošťuchovat. předběžně se s literárním večerem v nosferatu na březen počítá.
    nicméně, zbytek je na tobě na ty - ty musíš domluvit schůzku přípravného výboru, já už pár tažných koníků mám :-)
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    Osobně nemám potíž s čajovnami ani s knajpami.
    Ale uznávám, že každý je ušitý jinak.
    Fin navrhoval Nosferata, tak ho třebas pošťouchni, Aframe - jakmile se dá dohromady datum a tak, akce se může konat. Někteří čajmilci třeba nepřijdou - ti zase mohou pořádat akci v čajovně. Já nevidím problém.
    AFRAM
    AFRAM --- ---
    LALINA: ufff, a porad cajovy dychanky :-))) :-)))) uz za dob prokletych basniku zila poezie v podnicich zcela jineho typu:-))
    LALINA
    LALINA --- ---
    navrhuju Dejvickou cajovnu (my stari stamgasti ji nazyvame U Jediho neboli Jedova chyse:-))))
    V.P.Ckalova 12. Maji tam mistnost, ktera se da cela zavrit na dvere a nikdo by nas tam nerusil.....

http://www.nyx.cz/code/index.php/discussion/5726

AFRAM
    AFRAM --- ---
    FIN: je fakt ze dik nove tramvaji jsem za 25 minut na vaclavaku .-)) kam se hrabe metro.-)
    SUNRISE
    SUNRISE --- ---
    oh lá, lá, jak to, že mi tyto akce tak dlouho unikaly... :)
    FIN
    FIN --- ---
    AFRAM: ne. od této neděle to navíc budeš mít tramvají :-)
    AFRAM
    AFRAM --- ---
    FIN: to je ovsem pro nas barrandovske doslova tragedie :-)))) nekde v centru mesta, jako je slivenec nebo hlubocepy, by to neslo? :-))
    FIN
    FIN --- ---
    AFRAM: no, to je horší...

leží v dost ukrutně odlehlé prdeli jménem Vinohrady, 2 minuty chůze z metra A na jeřáku, 2 minuty chůze od tramvají 10 a 16 u vodárny, 2 minuty chůze od tramvaje 11 na jeřáku (jen denní), 7 - 10 minut chůze z metra A nám. míru a 10 - 13 minut chůze z pavláku (metro C).
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    Echo, být tu, by Ti jistě odpustil :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam