• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NATASHAAUTORSKÁ ČTENÍ A JINÉ LITERÁRNÍ AKCE A UDÁLOSTI
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    NIKITA může jen ve středu, ECHO může oba dny (zatím), já taky zatím pondělí i středu.
    EVA_
    EVA_ --- ---
    Já pondělí 9.2. ... nebo úterý a také čtvrtek...
    Preferuju Týnskou, je tam supr vyladěný klavír - mohla bych zahrát nějaký svůj vlastnoručně slepený bigbeat.:-)
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    Hlásím předem, že já budu protěžovat Týnskou - je to místo pro literární čtení jako dělané - viz http://www.knihytynska.cz/kavarna.html
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    Plánujeme sraz "organizačního týmu" na téma místo konání a podoba příštího literárního čtení.
    Zatím tady padlo několik návrhů na čajovny, kavárny i hospody, různí lidé mají různé zájmy...my, co se sejdeme, přijdeme už pak nejspíš s konkrétním místem a datem.

Zatím se uvažuje o srazu buď v pondělí 9.2. nebo ve středu 11.2.

Kdo máte zájem se sejít, hlaste se ke konkrétnímu datu. Dík :)
    LALINA
    LALINA --- ---
    NATASHA: nechci.....stacilo:-))
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    CAA: O pár příspěvků níž přišel STEFAN s nápadem na orientální centrum Sajjida...a teď EVA_ s Týnskou, mezitím FIN s Nosferatu...místa bude dost :)
    CAA
    CAA --- ---
    NATASHA:
    a už jste našli něco dostatečně dobrýho jako náhradu..?
    mě se to ještě nepodařilo :-(
    EVA_
    EVA_ --- ---
    :-))) Tak tam Nat zajdem. Urob si čas.:-)
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    EVA_ Supeeeeer, to je ideální místo!
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    CAA: My víme...:/
    CAA
    CAA --- ---
    teda já vám nechci kazit radost, ale Čajovnu nad okem nadobro zavřeli...:-(
    EVA_
    EVA_ --- ---
    S těmi jsem mluvila teď...je to v poho a zadarmo, pokud se tam nezamkneme (chtěli-li bychom chamber separe, bylo by to placené. Je tam piáno (kvalitně naladěné)...a místnost pro třicet lidí.
    Pokud by se Vám tato možnost zdála fajn (kuřáci pravděpodobně budou kvíleti štěstím, neb se jedná o prostor tuto neřest dovolující), tak dejte vědět, já tam skočím na svých chůdách a vyřízeno.:-)
    EVA_
    EVA_ --- ---
    Poslyšte, zkoušeli jste také literární kavárnu v Týnské?
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    LAL, no, jako výukově argumentační paralelu to beru :) - a jestli to chceš vážně rozebírat, můžem s tím k Tobě do LABYRINTU...sem se to nehodí
    LALINA
    LALINA --- ---
    NATASHA: ale Natasko, jenom se snazim nazorne predvest, jak nefer tahleta spolecnost je... proc mam cuchat smrad, kdyz treba jdu rano parcikem na bus a prede mnou jde nejakej kurak... ani tech par metru jakztaks cerstveho nebo aspon venkovniho vzduchu mi neni přáno.....

soulozici by mi nevadili ani trochu... v hospodach zrovna tak... jak k tomu prijdu, kdyz se vratim domu a smrdim jako hospodskej povalec? Naproti tomu moznost miliskovani se v hospodach mi prijde velmi vhodna:-)))
    FIN
    FIN --- ---
    přijde mi s podivem, že není dovoleno střílet některé autory - a přitom by to nepochybně vedlo k:
    - duševnímu zdraví vyspělejších konzumentů, kteří si trhají vlasy, když je tím civilizační okolí zaplavuje
    - vzrůstu průměrného IQ a následnému zlepšení úrovně našeho genofondu
    - úspoře papíru a štrnějšímu přístupu k životnímu prostředí
    - a nepochybně mnohému dalšímu
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    LALÍNO, nezlob :)
    LALINA
    LALINA --- ---
    LURA: me prijde nefer, ze se na verejnosti nesmi soulozit. A pritom je to lidsky a prirozeny, zdravotne nezavadny, inspirativni a prijemny nejen pro aktery, ale i pro prihlizejici ....na rozdil od koureni
    EVA_
    EVA_ --- ---
    Prima, to vypadá dobře.:-)
    LURA
    LURA --- ---
    Nemám námitky...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam