• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NATASHAAUTORSKÁ ČTENÍ A JINÉ LITERÁRNÍ AKCE A UDÁLOSTI
    EVA_
    EVA_ --- ---
    Krááásná pozvánka.:-)))
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    Těšíme se, že přijdete na čtení :)
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    Vazeni milci literatury,

s hrdosti vam oznamujeme,
    ze prave zahajil svou cinnost novy literarni almanach on-line,

WAGON.

Naleza se na teto adrese
    http://wagon.euweb.cz/
    a tesi se na vas ctenarsky i autorsky zajem :)
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    Byl to vynikající večer, velmi vydařený.
    Já a Eva jsme zašly za majitelem Týnské, panem Cibulkou.
    Výsledkem je následující:

Pan Cibulka nás potěšil tím, že za rezervaci místnosti s klavírem se neplatí.
    Upozornil nás, že bychom měli aspoň trochu dbát na to, jak čtení bude vypadat, a jen tak mimochodem se zmínil, že týden před námi bude v Týnské Ivan Wernisch uvádět Zeno Kaprála a Ivana Krále. Ehm. Takže vyjádřil naději, že nejsme úplní amatéři, což jsme se s Evou snažily odkývat :)

První čtení v novém roce tedy bude 22.3. od 20:00 v Týnské literární kavárně.
    Večer předjarního čtení se bude jmenovat Rozjaření.

Vystoupím já, Eva, Echo, Kerbot a Nikita - vlastně tedy ti, kdo jsme se včera sešli.
    Uznávám, že je to trochu unfair, ale víc jak 5 lidí na jednom čtení je už obyčejně chaos, takže další čtoucí bych zase nechala na příště. Zde je také jasně patrno, že kdo nechodí na organizační srazy, sám sobě škodí :)

Pokud všechno dobře dopadne, a i pan majitel bude spokojen, bude samozřejmě v Týnské možnost pořádat další večery.
    Vy, kdo jste tam včera nebyli - musím upřímně přiznat, Luro, že bys asi trpěla zakouřeností prostoru, jak je zima, není tam dost vyvětráno, v březnu už to bude jistě lepší - jste srdečně zváni jako publikum i autoři pro "další kolo".
    LURA
    LURA --- ---
    Já jsem si myslela, že bych to stíhala na devátou a přišla jsem domů až teď...hrůza. Doufám, že jste si to užili.
    EVA_
    EVA_ --- ---
    Nat, Ty jsi lákadlo lákadlovaté, vždyť víš...:-) Ale v kombinaci s Echem jsi prostě neodolatelná - a to i pro nás, co bychom se raději měli balit.:-)))
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    EVA_: Co jako, co jako, že tam budu já, není dost velký lákadlo, jo.
    EVA_
    EVA_ --- ---
    Nat....jestli přijde Echo, tak já tam v sedm budu taky...na chviličku.
    LURA
    LURA --- ---
    Já bych to stíhala počítám tak na devátou, ale když to bude jen takovýhle posezení, tak to asi nemá cenu chodit později, to už byste tam taky nemuseli být...
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    To je smůla...
    Zatím mi svou účast potvrdil jenom Echo, takže v nejhorším to bude hezké posezení ve dvou - klasika :)
    LURA
    LURA --- ---
    Já to dnes s největší pravděpodobností nestihnu, budu asi muset ještě večer do práce...(
    IBIS
    IBIS --- ---
    Par autorskych cteni uz jsme organizovali...pro kolik lidi a pak se uvidi:))))))

Myslim ze by zajem byl.....nevim jak z brnenskeho nyxu....:o)

Tak se rozmyslete!
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    :)
    Tak si pokecáme i bez čtení, a pak - ještě to není domluvené 100%, majitelé Týnské nám musí schválit termín. Budeme chtít místnost s klavírem atd., a ta jde na dračku.
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    Nezáviď, jo :)
    FIN
    FIN --- ---
    CAA: taky hranatější
    CAA
    CAA --- ---
    FIN:
    ktéréžto jsou mi mnohem sympatičtější :-)
    FIN
    FIN --- ---
    od puntíků se pomalu, ale jistě blížíme k trojúhelníčkům...
    CAA
    CAA --- ---
    FIN:
    a do třetice všeho dobrého i zlého :-p
    LURA
    LURA --- ---
    FIN: Ale přineseš je ty, jestli je sám uneseš:))
    FIN
    FIN --- ---
    dva puntíky!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam