• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DASHALondýn - fotky, info, zajímavosti
    TI Z VAS, KTERI SE PTAJI PO UBYTOVANI V LONDONU, NEZAPOMENTE SEM NAPSAT, KDE JSTE SE NAKONEC UBYTOVALI A JAKY TO BYLO, takovy infa se tu urcite neztrati, muzu je pak hodit na nastenku pro ostatni ;)

TIPY NA UBYTOVÁNÍ A AKCE V LONDÝNĚ NAJDETE NA NÁSTĚNCE
    rozbalit záhlaví
    PIETY23
    PIETY23 --- ---
    YOUNGUNYOUNG: 1x rocne a vzdycky si pripomenu proc tam nechodim castejc letos to nejspis vynecham uplne

DASHA: ten bar prague by ji mel tocit podle jejich stranek :)

STORM2: deje se teda dneska neco? je vubec nejaka odezva krom nas dvou?
    STORM2
    STORM2 --- ---
    STORM2: ja bych do ty hospody zasel klidne zejtra (13) mam volno a 14ho sem si taky hodil prescas. pokud se chcete teda sejit uz zejtra klidne odpoledne tak hodte postu pripadne i s telefonem
    STORM2
    STORM2 --- ---
    SID: to je zajimavy jak sou cesky hospody na mistech co se jmenujou od W - willesden green, west hampstead, walthamstow :D o ty na walthamu sem nikdy neslysel ale prej tam v ty lokalite casto bejvaj cs party tak by to melo logiku ze tam bude i hospoda :)
    SID
    SID --- ---
    PIETY23:Definitivne neblouznis, sice nevim jak se ta hospoda jmenuje, ale dneska kdyz jsem mluvila s kamaradkou a rikala ji o slezu tak se me ptala zda-li je to ta hospoda ve Walthamstow a taky rikala, ze tam neni vzdy zrovna prijemna obsluha. Osobne nevim...
    KAI
    KAI --- ---
    STORM2: 13 muzu, 14 ne a dal jeste nevim ;]
    KEROOOL
    KEROOOL --- ---
    mam dotaz je tu Honza Svoboda z Mlady Boleslavi?jestli jo tak se treba ozve:) a napise kdyz se mu bude chtit?:)
    KIKAA
    KIKAA --- ---
    cau...hledám ubytko pro mě a mého přítule od 14.1. do 19.1....jedeme na nákupy...nabídky kdyztak do posty...diky
    PIETY23
    PIETY23 --- ---
    jeste jedna otazka - nevite nahodou kde popr. jak se jmenuje ta ceska ve walthamstow? nebo zase blouznim? :)
    PIETY23
    PIETY23 --- ---
    ok 14. delam prescas takze to taky nebudu moct
    SID
    SID --- ---
    je to ja bych teda vegetariansky knedlo zelo dala taky ale mohla bych pouze o vikendu ci patek, v tydnu je to dost zabity...no a 23,24 jsou zrovna nejaky dvoje narozeniny... ledaze by neco odpadlo, tak se s radosti pridam.
    STORM2
    STORM2 --- ---
    ok takze nam zustava 13, 14, 19, 23, 24 a 25
    PIETY23
    PIETY23 --- ---
    ja nemuzu 16-18 jinak jsem docela volny mozna pribyde jeste jeden den podle toho jak budu mit prescas ale to se dozvim az v pondeli
    STORM2
    STORM2 --- ---
    PIETY23: muzu si pripadne prehodit smenu, ale v ramci zuzeni vyberu potencialnich terminu a dospeni k uspesnemu zaveru, zkuste pls vybrat jedno z datumu ktery jsem vyjmenoval nize :)

pro pripominku: rijen 13, 14, 18, 19, 23, 24 a 25
    pozn. nektery dny makam do 18:00 takze bych moh vecer, nektery dny mam volno tudiz bych byl pro to abysme se do hospody nahrnuli uz odpoledne :)
    PIETY23
    PIETY23 --- ---
    da se tady dat nejak anketa aby jsme mohli zvolit jeden vecer v tydnu dejme tomu v nejblizsi dobe -7-14dni? co vy na to ? docela bych si dal vepro knedlo uz me dlouho nepalila zaha ;D
    DASHA
    DASHA --- ---
    tyjo, dalsi zenska.. z tak 20ti deti, co se kolem me narodily za posledni pulrok jsou jen tak 4 kluci... to tem holkam nezavidim za 15 let.. nebude z ceho vybirat.. (jestli teda jeste budem=)
    KAI
    KAI --- ---
    jop pojdme se potkat v te ceske se svabama na willesden green ;) nekdy do 24., to jedu na tejden domu. sestricka mi totiz porodila moji prvni neterinku :)
    PIETY23
    PIETY23 --- ---
    njn tak to chodi kdyz si s sebou vozis i pocasi :)
    ja jsem ready vicemenne kdykoliv pres tyden vecer - co zbytek?
    STORM2
    STORM2 --- ---
    PIETY23: no to bych rek. sem si nadovoloval az to nebylo hezky :D ba ne, naopak, byla to velice odpocinkova dovolena. ve valencii kde prej prsi 40 dni v roce zrovna prsel kdyz sem prijel (a v londyne bylo hezky!), tak sem se sebral a jel do malagy, kde sem si uzil 4 dny krasnyho valeni na plazi. obvykle me takovahle aktivita nudi, ale tentokrat sem ji asi potreboval - ctyri dny sem lezel na plazi, parkrat se oplachnul v ledovy vode (venku 30°C, voda snad -15...) a vecer si dal dobrou veceri v jedny ze stovek mistnich restauraci. ale 26.10. letim do australie a tam si budu dovolovat este vic :D takze imho tu hospodu musime stihnout este predtim. ja muzu tyhle dny: 13, 14, 18, 19, 23, 24 a 25.
    PIETY23
    PIETY23 --- ---
    STORM2: ja odjizdim na dovolenou 31. tak kdykoliv predtim :) -vyhovovalo by mi to vic pres tyden
    -co dovolena dovoloval jsis? :)
    STORM2
    STORM2 --- ---
    NABIDKA BYDLENI od 27.10.09 nabizim double room na brent crossu, 5 minut chuze od metra, zona3. barak s velkou kuchyni, obyvakem, verandou a zahradou, dva zachody, sprcha a samostatna koupelna. komplet zarizenej, spolubydlici jsou cesi a jedna polka. je to 10 minut chuze od velkyho tesca a 15 minut od golders green. dobry spojeni i autobusem. klidna ticha ulice. najem je £460 + £30 council tax + dalsi billy okolo £20 mesicne. depozit je mesicni najem. k nastehovani od 27.10.

pripadny zajemci pls posta. a vy co sem chodite pravidelne se nesmejte ze uz zas inzeruju bydleni, tentokrat to je doopravdy :)
    STORM2
    STORM2 --- ---
    PIETY23: tak co kdy udelame tu nyxackou slezinu? vsichni uz by meli bejt zpatky z dovolenejch :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam